Rozdávame darčeky za Vašu vernosť : e-shop

Odmeny pre Vás našich verných zákazníkov. Od začiatku ste tu s nami , naša rodina INCUPLE sa neustále rozrastá a kávových nadšencov pribúda. Preto sme si pre Vás pripravili akciu, kde môžete za nákup našej čerstvo napraženej kávy získať atraktívne ceny. Vyberali sme darčeky, ktoré využije sami ale aj spoločne so svojimi priateľmi pri šálke dobrej kávy. Tak veríme , že Vás potešia. Ako to funguje? objednajte si u nás kávičku v hodnote od 50€ 99 € a my Vám automaticky do balíka pribalíme náš nový sezónny Winter blend 250g objednajte si u nás kávičku v hodnote od 100€ 149 € a my Vám automaticky do balíka pribalíme  2x cappuccino šálka v darčekovom balení  pravý talianský porcelán s krásnymi maľbami z histórie pestovania kávy.                                                               Objednajte si u nás kávičku v hodnote od 150€ 199 € a my Vám automaticky do balíka pribalíme Štýlový servírovací podnos z dubového dreva s logom INCUPLE . Kvalitná handmade výroba priamo z našej dielne                                                                                         objednajte si u nás kávičku v hodnote nad 200 € a my Vám automaticky do balíka pribalíme Darčekové balenie plný kvalitných dobrôt. Winter blend + slovenský bylinný likér Dr. Kramer + bonbóny DP Chocolate.                                                           Akcia trvá od 4.11. 2021 17.12.2021. incuple s.r.o. si vyhradzuje právo na zmenu darčeka v tej istej hodnote. Príspevok Rozdávame darčeky za Vašu vernosť : e-shop zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

ROZDÁVAME DARČEKY ZA VAŠU VERNOSŤ kamenné prevádzky

Odmeny pre Vás našich verných zákazníkov. Od začiatku ste tu s nami , naša rodina INCUPLE sa neustále rozrastá a kávových nadšencov pribúda. Preto sme si pre Vás pripravili vernostný program, kde môžete za nákup našej čerstvo napraženej kávy získať atrak

prejsť na článok

Pravé šťastie

Nech vernosť a láska Vašu cestu krášli, aby ste v manželstve pravé šťastie našli.

prejsť na článok

Tipy na darčeky ku krstu

Dostali ste pozvanie na krst a netušíte, aký darček dieťaťu priniesť? Krst je jedinečná rodinná udalosť. Je začiatkom cesty dieťa k jeho viere. Krst sa nielen v našom regióne spája s oslavou a k tej patria často aj darčeky. Nie sú to však obyčajné darčeky

prejsť na článok

Vianočné darčeky

V škótskej rodine: - Detičky, už ste si pozreli darčeky? - Áno, áno! - Tak ich pekne zabaľte, aby sa do budúcich Vianoc nezaprášili.

prejsť na článok

Darčeky nečakaj

Keďže Ježiško má prievan v oku, na darčeky čakaj do ďalšieho roku. A ak ti to rozum v hlave neberie, o rok sa na teba opäť vyserie.

prejsť na článok