rodinné centrum izbička

Rodinné centrum Izbička Jednostránkový web pre Rodinné centrum Izbička. klient: www.laskaverodicovstvo.sk/izbicka realizácia: 10/2021 popis: Pre Rodinné centrum Izbička sme potrebovali vytvoriť jednoduchý web, ktorý bude informovať o ponuke služieb rodinného centra, web bude obsahovať kalendár krúžkov a hlavne kontaktné údaje na Gabiku, ktorá celé centrum vedie, aby sa vedeli mamičky so svojimi detičkami prihlásiť, aby sa zabavili a niečo nové naučili.Web je spracovaný veľmi jednoducho, vo farbách loga od šikovného Rado van Šenšel. Najlepšou výchovou detí je výchova dospelých. A najlepšou výchovou dospelých je ich výchova ešte v detskom veku. Jan Amos Komenský The post rodinné centrum izbička appeared first on Mirka Čechová.

prejsť na článok

wingsmartin.sk

wingsmartin.sk Redizajn webstránky a grafické práce pre jazykové a rodinné centrum Wings Forever Martin.

prejsť na článok

Rodinné právo

Rozvod manželstva, zrušenie a vyporiadanie BSM, starostlivosť o maloleté deti a iné The post Rodinné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Zažite nezabudnuteľné rodinné prázdniny

Zarezervujte si pobytový balík "Rodinné prázdniny" vo Wellness Hoteli Diplomat v Rajeckých Tepliciach a o dobrodružstvá nebude núdza. Zatiaľ čo vy môžete nerušene oddychovať, Vaše ratolesti sa budú zabávať a spoznávať nových kamarátov. O spestre...

prejsť na článok

Rodinné domy v Zálesí

Príspevok Rodinné domy v Zálesí je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok

Rodinné domy v Hamuliakove

Príspevok Rodinné domy v Hamuliakove je zobrazený ako prvý na Manustav.

prejsť na článok