Riešenia Digital Signage na báze inteligentného cloudu

Vstupujeme do novej ry Digital Signage Digital Signage sa vyvinula do interakt vneho a osobnej ieho komunikačn ho n stroja, ktor umožňuje inzerentom okamžite reagovať na aktu lne potreby klientov. Rie enie spoločnosti Advantech pre Digital Signage založen na technol gii cloud pokr va v č inu obchodn ch a environment lnych potrieb, od jednotliv ch obchodov až po centr lne riadenie, od komerčn ch až po priemyseln aplik cie. Digital Signage syst my Advantech sa dod vaj spolu so software na riadenie obsahu, monitorovanie zariaden , softv rom na zabezpečenie obsahu. Ďal ou v hodou je možnosť komunik cie okrem k bla aj bezdr tovo (WiFi, 3G alebo 4G). Uplatnenie n jdu v:- interakt vnej reklame- interakt vnych obchodoch- interakt vnych re taur ci ch (eMenu, ...)- doprave (inform cie o pr chodoch a odchodoch, inform cie o voľn ch parkovac ch miestach, ...)- dispečingu (rozdelenie obrazov na viacer obrazovky, ...)- priemysle (riadiace miestnosti, zobrazenie v robn ch procesov, ...) V tomto PDF dokumente (v anglickom jazyku) n jdete prehľad Digital Signage rie en spoločnosti Advantech.

prejsť na článok

Digital Signage with EV Chargers

https://drive.google.com/file/d/1R0NXbpx8icKl_5GioVsxXW3u5FDbYMpC/view?usp=drive_link

prejsť na článok

Digital Signage Displays

https://drive.google.com/file/d/1VVlXzH89bqrobuuE94hGShm74_dPRHz5/view?usp=sharing

prejsť na článok

What is Digital Transformation and why is it important for businesses in 2023

Digital transformation entails the extensive use of technology to reshape the core of an organization’s operations. It is necessary for business continuity and provides much needed stability and operational agility to their workforce and customers. Moreov

prejsť na článok

Building a Digital Roadmap: 5 Lessons From OTRS Groups Digital Transformation

Building a roadmap to drive digital transformation can be tricky. Consider these five lessons as you consider what to include.

prejsť na článok