Rekonštrukciu elektrického vedenia na Hanáckej ulici

V bytovom dome na Hanáckej ulici č. 9 – 15 v Bratislave sme v týchto dňoch ukončili rekonštrukciu elektrického vedenia v spoločných priestoroch.

prejsť na článok

Nové rozvody na Ožvoldíkovej ulici

Naši pracovníci ukončili na začiatku decembra minulého roka práce na výmene rozvodov v bytovom dome na Ožvoldíkovej ulici v bratislavskej Dúbravke.

prejsť na článok

Prenájom hydraulického žeriavu na rekonštrukciu strechy

Vytvorenie podkrovia na bytovom dome výrazne urýchli možnosť flexibilne pristavovať materiál na rôzne časti staveniska (najmä hotové predpripravené dielce) a zároveň vzniká potreba prístupu ku stavbe z vonkajšej strany. Navyše, ak je situácia ešte sťažená

prejsť na článok

Bezplatná pasportizácia a projekt k rekonštrukcii obecného rozhlasu

Pasportizácia a jej kvalita predstavuje dôležitú službu pre samosprávy. Účelom pasportu je zistenie existujúceho stavu, naplnenie databázy jednotlivých prvkov rozhlasovej sústavy. Pasport tvorí situačný plán, na ktorom sú vyznačené trasy rozhlasového

prejsť na článok

Personálny manažment

Aké sú novodobé HR trendy a budúce výzvy vedenia ľudí? Z čoho sa skladá personálna stratégia? Aké má Generácia Y očakávania od práce a zamestnávateľa? The post Personálny manažment appeared first on AVVSS.

prejsť na článok

Rekonštrukcia výrobnej haly časť B VEĽKÝ KRTÍŠ

Aktuálne dokončujeme rekonštrukciu výrobnej haly pre nového investora vo Veľkom Krtíši. Článok Rekonštrukcia výrobnej haly časť B VEĽKÝ KRTÍŠ bol uverejnený na stránke J-STAV spol. s r.o..

prejsť na článok