Nové rozvody na Ožvoldíkovej ulici

Naši pracovníci ukončili na začiatku decembra minulého roka práce na výmene rozvodov v bytovom dome na Ožvoldíkovej ulici v bratislavskej Dúbravke.

prejsť na článok

Rekonštrukciu elektrického vedenia na Hanáckej ulici

V bytovom dome na Hanáckej ulici č. 9 – 15 v Bratislave sme v týchto dňoch ukončili rekonštrukciu elektrického vedenia v spoločných priestoroch.

prejsť na článok

Rekonštrukica kúpeľne v rodinom dome

Realizácia rekonštrukcie kúpeľne v rodinnom dome.      Pred samotnou rekonštrukciou kúpeľňe je dobré vedieť akú mám ako zákazník predstavu o novej kúpeľni. Či chcem aby bol záchod v kúpelke, alebo zvlášť, chcem vaňu, alebo sprchov

prejsť na článok

Únik vody

V Rači v jednom dome sa odrazu zistil veľký únik vody. Náš havarijný tím sa okamžite pustil do roboty, aby tento problém odstránili. Nikto nemal plány, nik nevedel kadiaľ sú vedené rozvody vody a tak sme hľadali a opravovali.

prejsť na článok

Výmena ležatých rozvodov

Ležaté rozvody kúrenia sú v mnohých bratislavských domoch už po dobe životnosti. Potrubia sú často popraskané, prichádza k haváriám a ventily na potrubiach netesnia. V týchto prípadoch je jediným riešením výmena ležatých rozvodov.

prejsť na článok

Nocľaháreň Gréckokatolíckej charity Prešov má nové priestory s vyššou kapacitou

V areáli sociálnych služieb krízovej intervencie na ulici Pod Táborom v Prešove dňa 13.9.2023 prebiehalo slávnostné odovzdanie nových priestorov nocľahárne Domu sv. Jána Milostivého. Podujatie sa konalo za účasti partnerov, ktorí výstavbu finančne alebo m

prejsť na článok