Recepty pre celiatikov a alergikov

Odborne zostavené recepty pre ľudí s nežiaducimi reakciami na potraviny, ako sú alergia, intolerancia, celiakia.. Podrobnosti: Počet strán: 127strán Väzba: brožovaná väzba Recepty: 55 receptov – raňajky, polievky, hlavné jedlá, dezerty, prílohy a smoothie. Rozmer: 180 x 190 mm Jazyk: slovenský jazyk ISBN: 978-80-89664-19-1 Rok vydania: 2014 [contact-form-7] The post Recepty pre celiatikov a alergikov appeared first on Aby šport nebolel.

prejsť na článok

Výhody vinylových podláh

veľmi vhodná pre alergikov veľká odolnosť proti poškriabaniu rýchla a jednoduchá údržba vysávaním alebo stieraním mopom odolnosť proti vlhkosti výborné akustické vlastnosti v prípade potreby sa dá jedna lamela vybrať a nahradiť novou ideálne na podlahové

prejsť na článok

Taliansky šéfkuchár Andrea Ena vydáva knihu úžasných receptov U Taliana

Nechajte sa inšpirovať lahodnými talianskymi receptami a premeňte každé jedlo na výnimočný zážitok. Ak vám chutí talianska kuchyňa, či už je to pizza, cestoviny, rizoto alebo lahodné dezerty, túto knihu budete milovať.Taliansky šéfkuchár Andrea Ena a jeho

prejsť na článok

Bezlepkový chlieb lavaš, ako sme začali

Poznáte lavaš? Lavaš je zdravší, ľahký a chutný chlieb. Pripravujeme ho v Košiciach ručne, podľa starého rodinného receptu, pochádzajúceho z Arménska. Lavaš je variabilne využiteľný chlieb, chutí skvelo a ľahko sa s ním pracuje. Dá sa s ním doslova kúzliť

prejsť na článok

Naked cakes

NAKED CAKES Naked cakes alebo nahé tortičky sú považované za najnovší trend v modernom cukrárstve. Torta, ktorá je dokonalou súhrou neobvyklého dizajnu, živých kvetov a čerstvého ovocia. Naked cake sa stala neoddeliteľnou súčasťou osláv a svadieb. Dokona

prejsť na článok

Najpopulárnejšie recepty s lavašom za rok 2020

Rok 2020 bol o 100vkách báječných receptov s lavašom, ktoré nás očarili Varilo sa, vypekalo, viac ako nikdy predtým. Niekedy sme neverili, že je to naozaj možné.Keď sme prvý krát použili našu obľúbenú frázu lavaš na 100 spôsobov a chutí,  ani sme len nedú

prejsť na článok