RECEPTY: Pečené bravčové mäso s medom a zázvorom

RECEPT - pečené bravčové mäso s medom a zázvorom Toto zdravé rezancové jedlo je lahodne nízkotučné so skvelou zmesou ázijských chutí – perfektná večera uprostred týždňa Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami.   Prajeme dobrú chuť Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami.   Prajeme dobrú chuť Ingrediencie: 2 porcie obľúbených rezancov 2 ČL kukuričnej múky 2 lyžice sójovej omáčky 1 lyžica medu 1 lyžica slnečnicového oleja 250g bravčovej panenky, nakrájanej na kúsky veľkosti sústa kúsok zázvoru vo veľkosti palca, nesekaný nadrobno 2 strúčiky cesnaku nakrájané nadrobno 1 zelená paprika, zbavená semienok a nakrájaná na plátky 100 g cukrového hrášku 1 ČL sezamových semienok Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami.   Prajeme dobrú chuť Ingrediencie: 2 porcie obľúbených rezancov 2 ČL kukuričnej múky 2 lyžice sójovej omáčky 1 lyžica medu 1 lyžica slnečnicového oleja 250g bravčovej panenky, nakrájanej na kúsky veľkosti sústa kúsok zázvoru vo veľkosti palca, nesekaný nadrobno 2 strúčiky cesnaku nakrájané nadrobno 1 zelená paprika, zbavená semienok a nakrájaná na plátky 100 g cukrového hrášku 1 ČL sezamových semienok Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami.   Prajeme dobrú chuť Príspevok RECEPTY: Pečené bravčové mäso s medom a zázvorom je zobrazený ako prvý na medas.sk.

prejsť na článok

Menu objednávajte na 0949 222 503

DENNÉ MENU od 06.10.2023 do 10.11.2023 / 0949 222 503 ☀ Denné menu objednávajte do 9:30 hod Komplet menu 5,00€ (v termonádobe 5,30€) / Bez polievky 4,70€ (v termonádobe 5,00 €) ½ porcia 70% z ceny menu, samostatná polievka z menu 1,00€. V mesiacoch okt

prejsť na článok

Švédske stoly

Eventy Denné menu Bistro Catering Catering domov Korýtko Švédske stoly k vám domov Svadobný catering Svadobné menu Švédske stoly Pochúťky Galéria Kontakt Menu Eventy Denné menu Bistro Catering Cateri

prejsť na článok

Mäspoma v odbornom časopise Maso 4/2023

Zaujíma vás, ako funguje výroba korenín v našom závode v Dvoroch na Žitavou, čo všetko Mäspoma vyrába a aké plány má na nasledujúce roky? Prečítajte si článok z pera Doc. MVDr. Josefa Kameníka, Csc., MBA z Fakulty veterinárnej hygieny a ekológie Veterinár

prejsť na článok

Ochorenia spojené s alkoholom

Nádorové ochorenia K vzniku nádorov môže prispievať mnoho rôznych faktorov. Napríklad dedičnosť, zloženie konzumovaných potravín a nápojov. Váš životný štýl alebo životné prostredie. Prispieva pitie alkoholu k rakovine? V posledných rokoch pribúdajú

prejsť na článok

Nedeľný brunch v reštaurácii Hradná 10. 9. 2023

Každú nedeľu! Hradná sa vracia k nedeľným brunchom, ktoré boli neoddeliteľnou súčasťou reštaurácie dlhé roky. Užiť si nedeľné dopoludnie v pokoji s rodinou a potom sa vybrať na vynikajúce jedlo, ktoré pre vás niekto iný s láskou pripraví a vychutnať si

prejsť na článok