Krátkodobé zapečenie karfiolu na veľmi vysokej teplote (gratinovanie).
Možno ste už čítali o výhodách keto diéty a o tom, ako môže zlepšiť váš každodenný život a zdravie. Zatiaľ čo niektorí vedci si myslia, že zmena životného štýlu s vysokým obsahom tukov a nízkym obsahom sacharidov je len ďalšia módna diéta, existuje množst
prejsť na článokKetogénna diéta (keto) je diéta s veľmi nízkym obsahom sacharidov a vysokým obsahom tukov. Hlavným cieľom ketogénnej diéty je uviesť vás do stavu ketózy, ktorý posúva váš metabolizmus na spaľovanie tukov ako paliva a energie namiesto glukózy. Desiatky štú
prejsť na článokPočet porcií 4 porcie Čas prípravy 60 minút Náročnosť prípravy jednoduchá Ingrediencie: PL – polievková lyžica ČL – čajová lyžica Vyprážaný karfiól 1 ks stredne veľký karfiól 100 g hladá múka 1/2 ČL kypriaci prášok 100 ml suché
prejsť na článokMasľová tekvica (Butternut Squash) môže byť keto-priateľská, ak sa konzumuje v rozumnej miere, aby ste sa vyhli nadmernému príjmu sacharidov. Táto zelenina je bohatá na prospešné živiny, ako sú vitamíny A a C, antioxidanty a vlákninu, vďaka čomu je zdravý
prejsť na článokJednozrnková múka (prastará múka) nie je KETO FRIENDLY, ale LOW CARB! Doprajte si 1-2 krajce každý druhý deň, prípadne pred cvičením. Oproti klasickej múke má menej sacharidov, viac vlákniny.
prejsť na článok