Prvá pomoc pri zápche

V prvom rade sa chcem poďakovať mamičkám, ktoré si navzájom pomáhajú v skupine Detičky inak obdarené. Zaujala ma diskusia na túmu čo pomáha pri zápche. Ja som už dlhšie uvažovala nad tým, že skúsim zozbierať postrehy a skúsenosti mamičiek, ktoré s týmto bojujú. Skopírovala som všetky rady, ktoré ste si navzájom napísali. Tiež sme mávali Čítať viac Príspevok Prvá pomoc pri zápche je zobrazený ako prvý na Iveta Bartalová.

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 30.9.2023
prejsť na článok

Prvá hádka

Rozprávajú sa dvaja kamaráti: - Moja prvá hádka s manželkou bola obzvlášť sladká. - Prečo? - Hodila po mne svadobnú tortu.

prejsť na článok

Prvá trieda

Synček bol v septembri prvýkrát v škole. Vráti sa domov a otec sa ho pýta: - Tak ako bolo v škole? - Riadne nás oklamali! Ani DVD, ani video, ani televízor, dvadsať ľudí tam sedí, dokonca aj tie stoly a stoličky boli drevené! Tomu hovoria prvá trieda?

prejsť na článok

Pomoc svokre

- Tak , hovorí vyšetrovateľ svedkovi, vy ste videli, ako tento človek udrel vašu svokru. Prečo ste mu nešli na pomoc? - Akože?! Dvaja biť jednu slabú ženu?

prejsť na článok

Vlastná skúsenosť pri epilepsii

Moja Katka mávala od narodenia veľa epileptických záchvatov. Bolo náročné dívať sa, ako dieťa trpí v  kŕčoch. Mala som ju na  rukách, bola pri mne pritúlená a záchvat za záchvatom – aj desať za polhodinku. Nepreháňam. Prvá pomoc – diazepam. Ten pomohol v 

prejsť na článok

PONÚKAM VÁM FINANČNÚ POMOC

4. 9. 2023 PONÚKAM VÁM FINANČNÚ POMOC Poskytujem pôžičky, úvery, hypotéky neváhajte ma kontaktovať: [email protected]

prejsť na článok