Prestať fajčiť nie je pre psychiatrických pacientov ľahké. Ako som sekla so 60 cigaretami denne

Nedávno uplynuli štyri roky odkedy som si naposledy zapálila. Tvrdí sa, že fajčenie je jednou z tých ľahších látkových závislostí. Človek, ktorý nemá psychické problémy, by nemal mať také ťažkosti prestať fajčiť a mnohým sa to podarí bez pomoci a hneď. U mňa to rozhodne neplatilo. Dokonca, aj moja psychiatrička ma vystríhala, že prestať fajčiť [] The post Prestať fajčiť nie je pre psychiatrických pacientov ľahké. Ako som sekla so 60 cigaretami denne appeared first on .

prejsť na článok

Kedy sa zlepší situácia v starostlivosti o duševné zdravie na Slovensku?

Pomoci v oblasti s duševného zdravia sa venujeme už viac ako 10 rokov. Neustále stretávame ľudí s bezradnosťou a frustráciou z toho, ako na Slovensku (ne)funguje zdravotná starostlivosť oblasti duševného zdravia.

prejsť na článok

Mužské záležitosti

Hovorí lekár pacientovi: - Nesmiete piť, fajčiť a už žiadne ženy! - A čo mi zostane z mužských záležitostí? - Holenie, pane, holenie...

prejsť na článok

Ľahké blondínky

Štyri blondínky nastupujú do výťahu pre tri osoby. Vrátnik na ne kričí: - Dámy, jedna musíte ísť von! - Ale my sme ľahké. - Šľapky, nešľapky, na tom nezáleží, ale jedna von!

prejsť na článok

Nebude si namáhať riťku

Stretli sa 4 sliepky. Ruská, Maďarská, Japonská a Slovenská. Hádali sa, ktorá z nich vysedí denne viac vajec. Ruská - ja vysedím denne 5 vajec! Maďarská - ja denne vysedím 6 vajec! Japonská - ja denne vysedím 9 vajec! A Slovenská na to - ha, načo si ja bu

prejsť na článok

Zdraželi cigarety

- Ocko, dnes hlásili v Televíznych novinách, že zdraželi cigarety. To znamená, že budeš menej fajčiť? - Nie, synček, to znamená, že ty budeš menej jesť!

prejsť na článok