Predtým Potom

V dnešnej dobe sa už takmer žiaden fotograf nezaobíde bez editovania a retuše fotiek. Ide o úpravu farebnosti, kontrastu, doostrenie, retuš pleti, odstránenie rušivých elementov na fotke a pod. Každý fotograf má svoj postup pri jednotlivých úpravách. Ja sa zameriavam na fotenie detí a k tomu sa mi hodia živé a sýte farby, čoho sa snažím dosiahnuť pri editovaní fotiek. Pri portrétoch nie je mojim cieľom vytvoriť umelé bábiky, naopak snažím sa aby bola pleť prirodzená. Samozrejmosťou však je odstránenie akné, jazvičiek a iných nedokonalostí na pleti. Posúďte sami prípadne nechajte komentár, či sa vám môj štýl retušovania páči. Jednotlivé úpravy sa vám ukážu, keď posuniete posuvník na fotke zľava doprava. jQuery( document ).ready(function( $ ) {$(".twentytwenty-container.twenty20-1[data-orientation!='vertical']").twentytwenty({default_offset_pct: 0.5});$(".twenty20-1 .twentytwenty-overlay").hide();$(".twenty20-1 .twentytwenty-overlay").hide();}); jQuery( document ).ready(function( $ ) {$(".twentytwenty-container.twenty20-2[data-orientation!='vertical']").twentytwenty({default_offset_pct: 0.5});$(".twenty20-2 .twentytwenty-overlay").hide();$(".twenty20-2 .twentytwenty-overlay").hide();}); jQuery( document ).ready(function( $ ) {$(".twentytwenty-container.twenty20-3[data-orientation!='vertical']").twentytwenty({default_offset_pct: 0.5});$(".twenty20-3 .twentytwenty-overlay").hide();$(".twenty20-3 .twentytwenty-overlay").hide();}); jQuery( document ).ready(function( $ ) {$(".twentytwenty-container.twenty20-4[data-orientation!='vertical']").twentytwenty({default_offset_pct: 0.5});$(".twenty20-4 .twentytwenty-overlay").hide();$(".twenty20-4 .twentytwenty-overlay").hide();});jQuery( document ).ready(function( $ ) {$(".twentytwenty-container.twenty20-5[data-orientation!='vertical']").twentytwenty({default_offset_pct: 0.5});$(".twenty20-5 .twentytwenty-overlay").hide();$(".twenty20-5 .twentytwenty-overlay").hide();}); jQuery( document ).ready(function( $ ) {$(".twentytwenty-container.twenty20-6[data-orientation!='vertical']").twentytwenty({default_offset_pct: 0.5});$(".twenty20-6 .twentytwenty-overlay").hide();$(".twenty20-6 .twentytwenty-overlay").hide();}); The post Predtým Potom appeared first on Peter Norulák - fotograf Košice.

prejsť na článok

Ako dlho žije mačka aako jej predĺžiť život

Ako dlho žijú mačky? Vďaka pokrokom vliečbe asprávnej výžive žijú naše domáce mačky dlhšie ako kedykoľvek predtým. V90.rokoch 20.storočia viaceré štúdie naznačovali, že priemerná dĺžka života sa rýchlo predlžuje, ahoci sa tento trend vsúčasnosti spomalil,

prejsť na článok

Baliť bez plastu? Len o tom ekologické balenie nie je

Poradíme, aké otázky si položiť predtým, než sa pustíte do ekologického balenia zásielok, aby mala vaša snaha čo najväčší efekt.

prejsť na článok

Predtým ako prepukne stavebná sezóna

Nenechajte nič na náhodu a buďte pripravený! Začiatkom roka sú ľudia opäť plní sily, elánu a energie. Využite túto novú silu a pripravte sa na novú stavebnú sezónu!

prejsť na článok

Hends Holostren

TOP produkt, ktorý podľa nášho názoru na trhu chýbal. Tieto lamety vynikajú vysokou pevnosťou a pritom sú veľmi jemné. Môžete ich použiť tam, kde to predtým nebolo možné. Ryby tieto lamety nezničia. The post Hends Holostren appeared first on fishin.sk.

prejsť na článok

Drevené hračky pre deti

Dnešná doba síce praje hlavne moderným farebným hračkám s množstvom funkcií, ale čoraz viac sa späť k svojej starej sláve vracajú aj drevené hračky. Práve tie tu s nami boli mnoho rokov, hrali sa s nimi naši rodičia, starí rodičia a predtým aj ich rodičia

prejsť na článok