Predtým ako prepukne stavebná sezóna

Nenechajte nič na náhodu a buďte pripravený! Začiatkom roka sú ľudia opäť plní sily, elánu a energie. Využite túto novú silu a pripravte sa na novú stavebnú sezónu!

prejsť na článok

Výsledková sezóna minulého týždňa: Berkshire Hathaway sedí na hotovosti. Návrat Alibaby?

Výsledková sezóna sa pomaly končí, ale niekoľko populárnych spoločností ešte minulý týždeň zverejnilo svoje výsledky. Analytik XTB Tomáš Vranka zhrnul tie najzaujímavejšie: Berkshire Hathaway, Palantir, Walt Disney a Alibaba. Berkshire Hathaway Investičný

prejsť na článok

Stavebná poradňa: Akú podlahu dať do podkrovia?

Do redakcie sa nám ozval čitateľ s dilemou, týkajúcou sa rekonštrukcie podlahy v podkroví staršieho domu. Tú mu odporúčal aj statik. Na otázku čitateľa odpovedal Mario Ondrejka.

prejsť na článok

Sezóna 2020/21 ZAČÍNA!

Pozývame Vás cez víkend na prvé zápasy sezóny. Starší žiaci U15 odohrajú v Mestskej športovej hale svoje prvé duely proti rovesníkom z Komárna a Bratislavy. V sobotu sa začína sezóna aj pre našich Juniorov U19, ktorí nastúpia o 20:00 hod. v Bratislave pr

prejsť na článok

Čelí bikeboom kríze, alebo aká sezóna nás čaká?

Cyklistika ide za posledné roky hore. Ak ale záujem vzrastie niekoľkonásobne v priebehu niekoľkých týždňov, do toho obmedzenia výroby a logistiky kvôli Covidu, vzniká problém. Skutočná bikeboom kríza?

prejsť na článok