Prečo zvoliť látkové plienky

Kvôli svojmu dieťaťu a jeho zdraviu. Kvôli tomu, aby naši potomkovia mali kde kvalitne žiť, kvôli životnému prostrediu. Kvôli svojej peňaženke - kvôli finančným úsporám. Kvôli úcte k životu a nekonzumnému spôsobu života. Kvôli zmysluplnej tradícii.

prejsť na článok

Plienky, ako darček.

Mojou hlavnou ingredienciou pre tvorbu plienkovej torty sú jednorázové plienky. Svojou dostupnosťou sa stali obľúbené v minulom storočí a čiastočne nahradili látkové plienky, ktoré aj dnes ostali súčasťou starostlivosti o bábätká. Moja ponuka obsahuje aj

prejsť na článok

Starostlivosť o látkové plienky

Na nasledujúcich riadkoch nájdete tipy na starostlivosť o plienky. Je to len doporučený návod, každá mamička si nájde ten svoj spôsob, ktorý jej bude vyhovovať:

prejsť na článok

Zjednodušte to sebe aj planéte

Na nákup vždy so svojou taškou Najlepšie sú látkové tašky, ktoré sú spratné a dlho vydržia, dokonca dobre vyzerajú. Ak chcete byť trochu retro, znova sa vracajú do módy, takzvané, sieťovky, ktoré sú veľmi skladné a keď do nich ukladáte veci roztiahnu sa.

prejsť na článok

Aké plienky budem používať

Ak sa rozhodnete baliť dieťatko do látkových plienok, je vhodné sa zamyslieť nad niektorými otázkami, ktoré vám pomôžu vybrať si vhodný typ plienok.

prejsť na článok

5 tipov ako využiť sieťotlač pre váš marketing

5 tipov ako využiť sieťotlač pre váš marketingUrčite už ste vo firme vyskúšali všeličo. Cez vizitky po bannery. Online aj offline. Všetko má svoje pre a proti. Prinášame vám niekoľko tipov, ako využiť sieťotlač pre váš marketing a taktiež dôvody prečo sa

prejsť na článok