Aké plienky budem používať

Ak sa rozhodnete baliť dieťatko do látkových plienok, je vhodné sa zamyslieť nad niektorými otázkami, ktoré vám pomôžu vybrať si vhodný typ plienok.

prejsť na článok

Plienky, ako darček.

Mojou hlavnou ingredienciou pre tvorbu plienkovej torty sú jednorázové plienky. Svojou dostupnosťou sa stali obľúbené v minulom storočí a čiastočne nahradili látkové plienky, ktoré aj dnes ostali súčasťou starostlivosti o bábätká. Moja ponuka obsahuje aj

prejsť na článok

Starostlivosť o látkové plienky

Na nasledujúcich riadkoch nájdete tipy na starostlivosť o plienky. Je to len doporučený návod, každá mamička si nájde ten svoj spôsob, ktorý jej bude vyhovovať:

prejsť na článok

Budem dobrá mama?

Budem dobrá mama? Mám milión pochybností, či sa o Teba dokážem postarať. Cítim ale, že Ťa milujem najviac na svete. The post Budem dobrá mama? appeared first on .

prejsť na článok

Vianoce s FS Hrdlička a muzikantmi

Poďme bratia do Betléma. Didlaj didlaj didlaj dá. Ježišku, miláčku, ja ťa budem kolembati, Ježišku, miláčku, ja ťa budem kolembať.

prejsť na článok

Prečo zvoliť látkové plienky

Kvôli svojmu dieťaťu a jeho zdraviu. Kvôli tomu, aby naši potomkovia mali kde kvalitne žiť, kvôli životnému prostrediu. Kvôli svojej peňaženke - kvôli finančným úsporám. Kvôli úcte k životu a nekonzumnému spôsobu života. Kvôli zmysluplnej tradíc

prejsť na článok