Prečo platíte za to, čo smäd netíši?

Bibleja Bibleja, alebo aj Písmo Zjeté, je hlavnou knihou Svedkov Liehovových. V nej a vo víne je skrytá pravda. Tu zapísané sú slová, ktoré vyslovil Liehova skrz ústa netriezvych prorokov. Čítaj s hladinkou a porozumením. Starý zákonNový zákon ZemaVekis ExDoÚst Kniha Kráľov Sviatky Legendy, báje a povesti Cirkvi a ich učenie Prečo platíte za to, čo smäd netíši? Toto hovorí Pán: Poďte ku krčmám všetci, čo ste smädní, nech príde aj ten, čo nemá peniaze. Kupujte pivo a pite. Poďte, kupujte bez striebra, víno a rum bez platenia. Prečo platíte striebrom za to, čo nie je pivo, a driete za to, čo smäd netíši? Počúvajte mňa a budete piť dobroty, a budete sa kochať vo vínach vyberaných. Napnite svoj sluch a poďte ku mne, počúvajte a budete žiť. Uzavriem s vami večnú zmluvu. Budeš volať k stolu národ, ktorý nepoznáš; národy, ktoré ťa nepozvali, pribehnú k tebe kvôli Liehovovi. Hľadajte krčmára, kým ho možno nájsť, volajte ho, kým je nablízku. Nech zanechá bezbožný svoju cestu a zločinec svoje zámery, nech sa vráti k Liehovovi a on sa nad ním zmiluje, lebo on veľkodušne z pípy odpúšťa. Lebo moje pálenky nie sú vaše pálenky, hovorí Pán. Lebo ako vysoko je nebo nad zemou, tak vysoko sú moje percentá nad vašimi percentami. A ako z neba padá dážď a sneh, a nevracia sa späť, lež napojí zem a zúrodní ju, aby potom ona napojila vás a dala pivo smädnému, tak bude so slovom, ktoré vychádza z mojich úst: Nevráti sa ku mne naprázdno, ale vykoná všetko, čo chcem a ešte aj fľašku donesie. Ako Pivoter zaprel Liehžiša The post Prečo platíte za to, čo smäd netíši? appeared first on liehovisti.sk.

prejsť na článok

Ako Pivoter zaprel Liehžiša

Bibleja Bibleja, alebo aj Písmo Zjeté, je hlavnou knihou Svedkov Liehovových. V nej a vo víne je skrytá pravda. Tu zapísané sú slová, ktoré vyslovil Liehova skrz ústa netriezvych prorokov. Čítaj s hladinkou a porozume

prejsť na článok

Zelený čaj - prečistí a povzbudí!

Ochutený medom, cukrom, citrónom, či aromatizovaný ovocím. Horúci alebo vlažný, vždy osvieži a „nakopne“. Vychutnať si ho vieme snáď všetci. Čo však nevieme, sú jeho účinky na náš organizmus. Zelený čaj nie len zaženie smäd a dodá energiu, no aj detoxikuj

prejsť na článok

Príklady cien PZP

Povinné zmluvné poistenie je na Slovenku hlavne o cene. Čím platíte menej, tým je to pre Vás lepšie. Pre jednoduchšiu predstavu o cenách PZP nižšie uvediem príklady konkrétnych vozidiel.

prejsť na článok

Hotovosť na dovolenke? To sa už nenosí!?

Pripravili sme podrobný prehľad aké sú výhody ak platíte na dovolenke kartou, aké sú poplatky v zahraničí. Pozrite sa kde viac ušetríte, prípadne preplatíte. The post Hotovosť na dovolenke? To sa už nenosí!? appeared first on Jozef Holan.

prejsť na článok

Chcete účet bez poplatku? Pozrite si podmienky, ktoré musíte splniť v roku 2021

Platíte za účet v banke každý mesiac vysoké poplatky? Robí to väčšina Slovákov a banky sa tomu tešia. Viete o tom, že ho možno aj vy môžete mať úplne bez poplatku? Prečítajte si podmienky ako získať účet v banke bez zbytočných poplatkov.

prejsť na článok