Prečo by vám nemali chýbať doma závesy ?

Závesy dlhé roky patria k jedným z najčastejších a najpoužívanejších spôsobov, akými prekrývame okná v miestnostiach. V tomto článku sme sa zamerali na argumenty, ktoré jednoznačne potvrdzujú, že závesy sú stále aktuálne, majú miesto v každej domácnosti a pomôžeme vám aj s výberom najvhodnejšieho modelu pre vás.

prejsť na článok

10 potravín, ktoré by nemali chýbať vo vašej kuchyni

Dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu a stravovania je udržiavať v kuchyni (alebo v špajzi) vždy dostatok zdravých potravín. Čo by tam nemalo chýbať?

prejsť na článok

Ako sa správne starať o záclony a závesy

Záclony a závesy patria bezpochyby medzi najpoužívanejšie dekorácie v naších príbytkoch. Častokrát dokážu oživiť danú miestnosť na nepoznanie. Viete však ako ich spávne čistiť? V minulom blogu sme sa venovali údžbe kobercov, dnes sa budeme venovať čisteni

prejsť na článok

Led závesy ktoré rozžiaria váš domov. Objav tento obľúbený dizajnérsky kúsok.

LED závesy sú obľúbenou voľbou na vytváranie ohromujúcich vizuálnych displejov na podujatiach, predstaveniach a dokonca aj v domácnostiach. Vďaka svojej schopnosti vytvárať dynamické svetelné efekty a transformovať akýkoľvek priestor sa LED závesy stali o

prejsť na článok

Prečo by ste nemali vyhadzovať naklíčený cesnak?

Keď vám doma začne klíčiť cesnak automaticky ho vyhadzujete? Podľa blogu Human N Health určite nie! Pokiaľ ide o varenie a zdravý životný štýl, cesnak jednoducho nemá konkurenciu. Okrem toho, že dodáva skvelú arómu a chuť, má mnoho zdravotných benefitov.

prejsť na článok

Dáme vám dôvody, prečo nezabúdať na zeler

Mnohí z nás poznajú zeler len ako prísadu z polievky. No v skutočnosti je to veľmi zdraviu prospešná zelenina, ktorá by rozhodne nemala chýbať v našom jedálničku. V tomto článku sa dozviete, prečo netreba zabúdať na konzumáciu zeleru.

prejsť na článok