Pre niekoho kto asi (ne)existuje , existuje vynikajúca pracovná príležitosť.

Je to v Bratislave, ale zastrčené a ide sa tam rozbitou cestou. Manažérska pozícia, ale bez obleku a asistentky a je nutné aby si sa zmestil do montérok. Nástup ihneď. Požiadavky: VŠ elektro, ideálne silnoprud, so zažmúrenym okom aj slaboprud. Aktívna   23-ka, nad 1000 voltov. Nadšenec do technológií (nie AI, ale niečo reálne, čo sa kazi, ale vačšinou funguje) Niekto kto ľudi rozvíja a nie ubíja ( ale moze byt urastený). Niekto, kto vie čítať technické výkresy a návody aj v angličtine Niekto kto chce byt pri tom, ked sa deju veľke  veci Náplň práce: Podľa toho čo sa práve pokazí, čo prídu kontrolovať, aký report treba vyrobiť, akú majú podriadení náladu, kedy zasadá dozorka, či chcete byť trend setter v industry, ale hlavne, aby všetko fungovalo ako má. PS: kedže to nie je inzerat, ale len príspevok do diskusie, plat neuvádzam, ale vyžit sa bude dať. The post Pre niekoho kto asi (ne)existuje , existuje vynikajúca pracovná príležitosť. appeared first on InsideHCS.

prejsť na článok

Efektívne šetrenie energií v inteligentnom dome

V dnešnej dobe keď cena za energie prudko stúpa nahor je potrebné sa zamyslieť ako je možné ušetriť na výdavkoch za energie. Existuje viacero spôsobov ako znížiť výdavky.

prejsť na článok

SmartHome protokoly

Existuje mnoho smarthome protokolov, ktoré sa používajú v inteligentných domácnostiach. Každý z týchto protokolov má svoje výhody a nevýhody. Podme sa pozrieť na najčastejšie používané ...

prejsť na článok

Koncert

Koncert na Počúvadle leto 2010. príjemný letný večer pri jazere. Muzikanti to dali ako páni. Atmosféra vynikajúca Príspevok Koncert zobrazený najskôr Pavur.

prejsť na článok

Konica Minolta AccurioPress C7090

Jedno z najlepších zariadení, čo na trhu digitálnej tlače existuje – to presne je náš nový produkčný stroj Konica Minolta AccurioPress C7090!

prejsť na článok