Prajeme Vám pokojné Vianoce a úspešný rok 2019

Blíži sa koniec roku 2018, ktorý bol pre našu spoločnosť vo viacerých ohľadoch prelomový. Predovšetkým sme úspešne dokončili lokalizáciu najnovších verzií informačných systémov Infor LN a Infor VISUAL. Nami vyvinutá česká a slovenská lokalizácia ERP systému Infor LN bola spoločnosťou Infor integrovaná priamo do jadra systému, čo všetkým zákazníkom významne uľahčí nasadenie a pravidelné aktualizácie tohto riešenia v lokálnych pobočkách zahraničných spoločností. Aj vďaka tomuto kroku môžeme našim zákazníkom aj naďalej ponúkať kvalitné a profesionálne služby a implementovať špičkové ERP riešenia svetovej úrovne, postavené na najnovších technológiách spoločnosti Infor. Nové zahájené projekty v tomto roku ukazujú, že záujem zo strany zákazníkov je veľký, a preto môžeme privítať budúci rok optimisticky s ďalšími novými výzvami a veľkými očakávaniami. Ďakujeme Vám, našim klientom, za dôveru, ktorú k nám chováte a veríme, že budete aj naďalej s našimi službami spokojní. V nadchádzajúcom roku sa preto tešíme na ďalšiu spoluprácu, ako so súčasnými zákazníkmi, tak aj na výzvy, ktoré pred nás postavia naši noví zákazníci. Prajeme Vám pokojné Vianoce prežité radostne s Vašimi blízkymi a úspešné vykročenie do roku 2019. Maroš Váry Sales Director The post Prajeme Vám pokojné Vianoce a úspešný rok 2019 first appeared on GEMMA SYSTEMS, s. r. o..

prejsť na článok

Úspešný krok

Na konári stromu vtáčatko šteboce, my Vám prajeme veselé Vianoce. Zároveň želáme aj šťastný Nový rok, aby bol úspešný každý Váš ďalší krok.

prejsť na článok

Odolanie chorobám

Prekrásne Vianoce prajeme Vám, tiež šťastia v novom roku nech máte, aby nikto z Vás už nikdy nebol sám, a všetkým chorobám ľahko odoláte.

prejsť na článok

Už sa stromček ligoce

Oheň v krbe tíško praská, v srdciach vládne pokoj, láska. Už sa stromček ligoce, prajeme Vám krásne Vianoce.

prejsť na článok

PF 2023

Želáme Vám pokojné a radostné Vianoce,  v ďalšom roku šťastie, zdravie a veľa osobných i pracovných úspechov. Control Informatika SR, s.r.o.

prejsť na článok

Darček na Vianoce

- Jano, čo dostaneš na Vianoce od manželky? - Človeče, asi chlapa. Videl som ho v manželkinej v skrini.

prejsť na článok