Pozvánka: Deň Otvorených Dverí 2017

Leopoldovský jazdecký oddiel Oklahoma pozýva všetkých na Deň Otvorených Dverí, ktorý sa uskutoční 1.5.2017 v areáli poľnohospodárskeho družstva Červeník. Návštevníci sa môžu povoziť na koníkoch, pozrieť si naše zvieratká kozičky, húsky, zastrieľať si z luku, pozrieť si tréning jazdcov a iné. Začiatok od 13:00 hod. Všetci ste srdečne vítaní . Tešíme sa na vašu účasť.The post Pozvánka: Deň Otvorených Dverí 2017 first appeared on OKLAHOMA.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2023

Pozvánka na XXIII. ROČNÍK DŇA OTVORENÝCH DVERÍ Cechu husacinárov v Slovenskom Grobe. Príspevok Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2023 je zobrazený ako prvý na Husacina & Penzión Karolína.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2022

Pozvánka na XXII. ROČNÍK DŇA OTVORENÝCH DVERÍ Cechu husacinárov v Slovenskom Grobe. Termín: 3. septembra 2022, 11:00 20:00 hod. Príspevok Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2022 je zobrazený ako prvý na Husacina & Penzión Karolína.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov

Pozývame vás 5. septembra 2020 od 11:00 hod. na 20. ročník Dňa otvorených dverí Cechu Husacinárov, ktorým sa tradične zahajuje sezóna husacích hodov. Počas podujatia môžete aj v našej reštaurácii ochutnať chrumkavú husacinu, tradičné lokše či skvelé víno

prejsť na článok

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2021

Pozývame vás na 21. ročník Dňa otvorených dverí Cechu Husacinárov, ktorým sa tradične zahajuje sezóna husacích hodov v Slovenskom Grobe. Počas podujatia môžete aj v našej reštaurácii ochutnať chrumkavú husacinu, tradičné lokše, či skvelé víno od regionáln

prejsť na článok