Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov

Pozývame vás 5. septembra 2020 od 11:00 hod. na 20. ročník Dňa otvorených dverí Cechu Husacinárov, ktorým sa tradične zahajuje sezóna husacích hodov. Počas podujatia môžete aj v našej reštaurácii ochutnať chrumkavú husacinu, tradičné lokše či skvelé víno od regionálnych vinárov. Tešíme sa na vás!   Príspevok Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov je zobrazený ako prvý na Husacina & Penzión Karolína.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2023

Pozvánka na XXIII. ROČNÍK DŇA OTVORENÝCH DVERÍ Cechu husacinárov v Slovenskom Grobe. Príspevok Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2023 je zobrazený ako prvý na Husacina & Penzión Karolína.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2022

Pozvánka na XXII. ROČNÍK DŇA OTVORENÝCH DVERÍ Cechu husacinárov v Slovenskom Grobe. Termín: 3. septembra 2022, 11:00 20:00 hod. Príspevok Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2022 je zobrazený ako prvý na Husacina & Penzión Karolína.

prejsť na článok

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2021

Pozývame vás na 21. ročník Dňa otvorených dverí Cechu Husacinárov, ktorým sa tradične zahajuje sezóna husacích hodov v Slovenskom Grobe. Počas podujatia môžete aj v našej reštaurácii ochutnať chrumkavú husacinu, tradičné lokše, či skvelé víno od regionáln

prejsť na článok

Pozvánka: Deň Otvorených Dverí 2017

Leopoldovský jazdecký oddiel Oklahoma pozýva všetkých na Deň Otvorených Dverí, ktorý sa uskutoční 1.5.2017 v areáli poľnohospodárskeho družstva Červeník. Návštevníci sa môžu povoziť na koníkoch, pozrieť si naše zvieratká kozičky, húsky, zastrieľať si z lu

prejsť na článok