Postoj Číny ku konope: História a zákony

Čína sa svojím postojom ku konope dosť líši od ostatných krajín sveta. Konopu vnímajú negatívne, a zákony nepovoľujú jej predaj ani užívanie. Popredné Čínske strediská však hľadajú iné spôsoby, a vlastnia mnoho konopných výrobní inde po celom svete. Preto sa aj Čína zaraďuje k najväčším producentom konopy na svete. Čítajte ďalej a dozviete sa celkový prístup Číny ku konope.

prejsť na článok

Konope pri liečbe artritídy

Ako si konope stojí v boji proti reumatoidnej artritíde? Existuje niekoľko štúdií s protichodnými výsledkami. Má konope pozitívne účinky aj pri tomto ochorení?

prejsť na článok

O konope intímne

Kde inde môže mať konope a výrobky z konope pozitívne účinky? Môže pomôcť pri menštruačných bolestiach, intímnej hygiene a spestriť váš sexuálny život.

prejsť na článok

Konope výrazne prospieva seniorom

Konope zlepšuje kvalitu života starších ľudí, zmierňuje fyzické utrpenie a prináša psychickú pohodu. Konope sa nemusí inhalovať, ako sa mnohí seniori domnievajú, ale je účinné v konopných mastičkách, tinktúrach alebo CBD oleji.

prejsť na článok

Konope zázračný liek

O konope sa vie už tisíce rokov, že je použiteľné aj v medicíne. No z nejakého dôvodu sa o tom nehovorí. Pozrite si skvelý dokument o tejto úžasnej rastline a jej účinkoch. Pozrieť konopné produkty Príspevok Konope – zázračný liek je zobraze

prejsť na článok

Technické konope

Technické konope sú vlastne dvojdomé rastliny so vztýčenými stonkami. Konope delíme na samičie rastliny, ktoré sú nižšie, ale za to hutnejšie a samčie rastliny, ktoré sú naopak vysoké a štíhle. Stonky bývajú vysoké asi 2,5 až 3 metre. Niekedy ich výška mô

prejsť na článok