Konope zázračný liek

O konope sa vie už tisíce rokov, že je použiteľné aj v medicíne. No z nejakého dôvodu sa o tom nehovorí. Pozrite si skvelý dokument o tejto úžasnej rastline a jej účinkoch. Pozrieť konopné produkty Príspevok Konope – zázračný liek je zobrazený ako prvý na Innubio DuoLife konopné produkty.

prejsť na článok

Konope pri liečbe artritídy

Ako si konope stojí v boji proti reumatoidnej artritíde? Existuje niekoľko štúdií s protichodnými výsledkami. Má konope pozitívne účinky aj pri tomto ochorení?

prejsť na článok

O konope intímne

Kde inde môže mať konope a výrobky z konope pozitívne účinky? Môže pomôcť pri menštruačných bolestiach, intímnej hygiene a spestriť váš sexuálny život.

prejsť na článok

Konope výrazne prospieva seniorom

Konope zlepšuje kvalitu života starších ľudí, zmierňuje fyzické utrpenie a prináša psychickú pohodu. Konope sa nemusí inhalovať, ako sa mnohí seniori domnievajú, ale je účinné v konopných mastičkách, tinktúrach alebo CBD oleji.

prejsť na článok

Technické konope

Technické konope sú vlastne dvojdomé rastliny so vztýčenými stonkami. Konope delíme na samičie rastliny, ktoré sú nižšie, ale za to hutnejšie a samčie rastliny, ktoré sú naopak vysoké a štíhle. Stonky bývajú vysoké asi 2,5 až 3 metre. Niekedy ich výška mô

prejsť na článok

Liek za 2 mil. €

Na [] Príspevok Liek za 2 mil. € je zobrazený ako prvý na Slovensko bez politikov.

prejsť na článok