Pošlime radosť ďalej

S blížiacimi sa vianočnými sviatkami sme u nás v Nadácii rozmýšľali ako spojiť sily aj v tejto náročnej dobe a pomôcť rodinám v kríze. Naši dobrovoľníci a klienti domovov sociálnych služieb sa rozhodli venovať svoj čas a talenty. Ručne vyrobili krásne drobnosti, ktoré vám prostredníctvom aukcie ponúkame na našej FB stránke. Ich kúpou pomôžete rodinám, ktoré sa ocitli v ekonomickej, sociálnej či existenciálnej kríze. Výrobky si budete môcť vydražiť od 1.- 12.12.2021. Pri každej jednej drobnosti bude uvedená vyvolávacia cena, ku ktorej môžete prihodiť vami zvolenú čiastku a napísať ju do komentára. Tí z vás, ktorí ponúknu vyššiu sumu, budú vyzvaní k jej úhrade. Potom už len stačí počkať na malý balík, ktorého kúpou urobíte inej rodine veľkú radosť. Už teraz vám ďakujeme za každú malú pomoc, ktorou nám dovoľujete viac pomáhať. Aukciu nájdete tu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1246282769225445&type=3 The post Pošlime radosť ďalej appeared first on Nadácia ŽSK pre podporu rodiny.

prejsť na článok

Nech majú ľudia radosť

V lietadle sa rozprávajú o ťažkej finančnej situácii u nás. Premiér hovorí: - Otvorím okno a vyhodím 10 dvesto eurových bankoviek, nech má aspoň 10 ľudí radosť! Minister financií na to: - Ja vyhodím 20 sto eurových bankoviek, nech má radosť 20 ľudí! Pilot

prejsť na článok

TEST: Lexus LC500 - Okamžitá radosť. Posledná šanca zvoliť si ju

Sú autá, ktoré vytvárajú radosť už pri pohľade a na druhých treba ísť.

prejsť na článok

Radosť v tvári

Nadišla tá krásna chvíľa, keď matka dieťa porodila. Vietor odvial všetky chmáry, zostal úsmev, radosť v tvári.

prejsť na článok

Radosť a šťastie

Nech Vám radosť žiari z očí celučičký rok a nech šťastie sprevádza každý deň Váš krok.

prejsť na článok

Na čo pije

Na čo piješ, na radosť alebo na žiaľ? Ako kedy. Ako to myslíš, že ako kedy? No, keď mi niekto zaplatí, tak pijem na radosť. Keď platím ja, tak pijem na žiaľ!

prejsť na článok