Portréty ženy

Výstava Eriky Hanovej s názvom Portréty ženy s akcentom na tvorbu portrétov technikou akvarelu a portrétov maľovaných kombinovanou technikou prezentuje autorkin typicky ženský cit pre danú tému. Vo svojich dielach sprítomňuje portrétované osobnosti akoby v zrkadlovom odraze, v ktorom jej autorský uhol pohľadu ponúka náhľad na portrétovaného cez precízne zvolenú paletu farieb a ich symboliku, zjemňujúcu prísnosť realistického obrazu s dôrazom na správny detail. Autorka sa popri technike akvarelu zaoberá aj tvorbou šperkov (náramkov, náhrdelníkov, náušníc a maľovaných šperkov), v ktorej kombinuje techniku spájania rôznych materiálov v harmonickej symbióze s aplikovaním minerálov vhodne korešpondujúcich s osobnostnými črtami. V súčasnosti reprezentuje Slovensko aj na medzinárodnej výstave akvarelových umelcov Fabriano in Acquarello v Bologni. Vernisáž sa uskutoční 18. apríla o 18.00 hod. v Synagóge – koncertnej a výstavnej sieni mesta Nitry, ulica Pri Synagóge 3 Výstava potrvá od 18. apríla do 19. mája 2023 #section_1496977188 { padding-top: 60px; padding-bottom: 60px; min-height: 300px; background-color: rgb(245, 245, 245); } #section_1496977188 .ux-shape-divider--top svg { height: 150px; --divider-top-width: 100%; } #section_1496977188 .ux-shape-divider--bottom svg { height: 150px; --divider-width: 100%; } The post Portréty ženy appeared first on LUSA creativ - Erika Hanová.

prejsť na článok

Ženy a Viagra

Viete, prečo by mali aj ženy (najmä v pokročilom veku) dostávať Viagru? Predsa aby dlhšie stáli - pri sporáku.

prejsť na článok

Neverné ženy

Tri ženy idú z diskotéky domov a cestu si skrátia cez cintorín. Zrazu začne fúkať silný vietor, ženy sa zľaknú a utekajú ozlomkrky domov. Na druhý deň sa rozprávajú ich muži: - Chlapi , hovorí jeden, naše ženy nás podvádzajú! Moja prišla domov celá rozg

prejsť na článok

Windows pre ženy

Microsoft uviedol na trh nový Windows pre ženy: Okrem klasických tlačidiel Áno a Nie má aj tlačidlo Možno .

prejsť na článok

Ženy a klobúky

Prečo nosia ženy klobúky? Lebo každá škatuľa musí mať vrchnák!

prejsť na článok

Zvláštnosti ženy

4 zvláštnosti ženy: 1. Trávu nežerie a predsa dáva mlieko. 2. Krváca aj keď sa neporeže. 3. Je vlhká, aj keď nezmokne. 4. Nadáva, aj keď sa jej nikto nič nepýta.

prejsť na článok