Poďakovanie mestu SVÄTÝ JUR

V mene DHZ-Svätý Jur srdečne ďakujeme zriaďovateľovi mestu SVÄTÝ JUR, za zakúpenie zámočníckeho náradia potrebného pre zlepšenie našich služieb občanom v krízových situáciach.

prejsť na článok

Poďakovanie

Projekt s názvom: Nové herné prvky na školské ihrisko finančne podporilo aj SRRZ – RZ pri MŠ profesorky Márie Podhájeckej sumou vo výške 6 994,00 € a dofinancovalo tak celkovú úhradu faktúr spoločne s dotáciou poslancov PSK. Moderné hracie prvky a pieskov

prejsť na článok

Cvičenie na zamrznutej hladine

Všetkých Vás pozývame na nácvik záchrany topiaceho na prelomenom ľade.Cvičenie sa uskutoční dňa 19.1.2020 na chovnom rybníku v katastri obce Svätý Jur v časti Kúpeľné o 10:00 hod.

prejsť na článok

Požehnanie novej zástavy – DHZ Svätý Jur

Požehnanie novej zástavy – DHZ Svätý Jur Dobrovoľný hasičský zbor vo Svätom Jure žije! Nespočetné množstvo aktivít je toho dôkazom. Medzi posledné z nich patrí aj požehnanie novej zástavy. Vďaka predsedovi Marošovi Grančičovi sme si novú zástavu za

prejsť na článok

Pension Terasa

Pension Terasa naleznete v srdci Mikulova, pár kroků od nejvýznamnějších památek města. Hostům je k dispozici celkem 5 dvoulůžkových pokojů. Elegantně vybavené pokoje zaručují našim hostům klid, pohodlí a nabízejí krásné výhledy na Svatý kopeček.

prejsť na článok