Pletený kabátik v námorníckom štýle, neodolateľné mini-pončo a množstvo nových farieb. 

Milépletiarky, háčkarky a zberateľky farebných klbiek, celý rad skvelých vlastností ekologickej priadze my feelgood hemp by bol na veľa riadkov, takže si ho v pokoji preštudujte na našej stránke. Sem vytiahneme iba jednu zujímavosť. Viete, že konopnému vláknu prospieva pranie? Mäkne, ale nič nestráca na svojej pevnosti a odolnosti. Ako názov napovedá, z jedného klbka upletiete na [] Príspevok Pletený kabátik v námorníckom štýle, neodolateľné mini-pončo a množstvo nových farieb.  zobrazený najskôr Klbkovlny, vlna na pletenie.

prejsť na článok

Svet viacfarebných, kolorovaných a dúhových klbiek. A ešte skvelý pletený kabátik na jesenné dni.

Milépletiarky, háčkarky a zberateľky farebných klbiek, jasné farby, elegantný vzhľad a úžasne ľahký úplet. Čo ešte by sme o tomto mohérovom skvoste mohli povedať? Neskutočne hebký na dotyk a úsporný na pletenie. Výsledkom je model ľahký ako pierko, tepluč

prejsť na článok

Súťaž o KABÁTIK

V tomto týždni si zasúťažime o SMOTANOVÝ (A) a SIVÝ KABÁTIK (B), ktoré od Vás získali najviac hlasov.

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÉ PONČO

Zapoj sa do súťaže o štýlové úpletové pončo v univerzálnych odtieňoch, ktoré ťa dokonale zahreje aj počas chladnejších dní!

prejsť na článok

Návod na pletený golier nákrčník

Musím skonštatovať, že takýto doplnok - nákrčník, či golier, či ako to nazvať, ma nikdy nezaujímal. Neprišiel mi ako dôležitý, ani užitočný, ani pekný. Až som si raz jeden nevyskúšala. The post Návod na pletený golier nákrčník appeared first on Pletenie

prejsť na článok

Návod na pletený sveter zelený s osmičkami

Poďte si so mnou upliesť takýto sveter. REspektíve kľudne aj inej farby, aj z inej priadze, ale ide o vzor a strih. :) The post Návod na pletený sveter zelený s osmičkami appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok