Návod na pletený golier nákrčník

Musím skonštatovať, že takýto doplnok - nákrčník, či golier, či ako to nazvať, ma nikdy nezaujímal. Neprišiel mi ako dôležitý, ani užitočný, ani pekný. Až som si raz jeden nevyskúšala. The post Návod na pletený golier nákrčník appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Návod na pletený sveter zelený s osmičkami

Poďte si so mnou upliesť takýto sveter. REspektíve kľudne aj inej farby, aj z inej priadze, ale ide o vzor a strih. :) The post Návod na pletený sveter zelený s osmičkami appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Hasukai nákrčník

Upliesť Hasukai nákrčník nie je náročné. Je to jednoduché, miestami monotónne pletenie, no odmenou vám bude jeden praktický volánikový elegán, ktorý môžete nosiť na viacero spôsobov. The post Hasukai nákrčník appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Pletený kabátik v námorníckom štýle, neodolateľné mini-pončo a množstvo nových farieb. 

Milépletiarky, háčkarky a zberateľky farebných klbiek, celý rad skvelých vlastností ekologickej priadze my feelgood hemp by bol na veľa riadkov, takže si ho v pokoji preštudujte na našej stránke. Sem vytiahneme iba jednu zujímavosť. Viete, že konopnému vl

prejsť na článok

Svet viacfarebných, kolorovaných a dúhových klbiek. A ešte skvelý pletený kabátik na jesenné dni.

Milépletiarky, háčkarky a zberateľky farebných klbiek, jasné farby, elegantný vzhľad a úžasne ľahký úplet. Čo ešte by sme o tomto mohérovom skvoste mohli povedať? Neskutočne hebký na dotyk a úsporný na pletenie. Výsledkom je model ľahký ako pierko, tepluč

prejsť na článok

Návod ako vykonať údržbu ručnej rezačky SuperPro

Výrobca Battipav pripravil ukážkový video návod s postupom ako vykonať údržbu ručnej rezačky obkladu z rady SuperPro. Návod slúži na rýchlu výmenu ložísk v rezacej hlave vďaka, ktorému bude rezanie presné.

prejsť na článok