Ovečka a bača

Ráno sa otvoria dvere na kolibe a vybehne ovca. Hneď za ňou sa zjaví bača a kričí: - Ovečka, ovečka, keby si ešte vedela variť!

prejsť na článok

Falošná blondínka

Príde prefarbená blondínka na salaš a ide robiť kšefty s bačom: - Bača, keď uhádnem, koľko máte oviec, môžem si jednu zobrať? Bača: - No dobre, skús to. Falošná tmavovláska prezrie horizont a hovorí: - 395. Bača súhlasne pokýva hlavou a dovolí jej jednu s

prejsť na článok

Hlina za nechtami?

Sedí bača Jano pred salašom a špára si za nechtami krivákom. Okoloidúci turista sa ho pýta: - Bača, čo si to tam špárate? - Ale... Premýšľam, či mám za nechtami hlinu, alebo hovno. - Bača! , skríkne turista po obliznutí bačovho kriváka, Veď to je ho

prejsť na článok

Kto dlhšie vydrží

Američania, Francúzi a Slováci sa stavili, kto dlhšie vydrží v mraziacom boxe. Francúzi si zobrali šampanské a boli dnu dobré dve hodiny. Američania si zobrali po fľaši Whisky a vydržali skoro celý deň. Bača Jano s valachmi si zobrali po 5 bás borovičky.

prejsť na článok

Kožuch od partizánov

Pýta sa turista baču: - Bača, máte pekný kožuch. Odkiaľ ho máte? - Jáj, to mám od partizánov. - Bača, počúvajte, dajte mi ho. - Hohohoó, sám si zastreľ!

prejsť na článok

Vysoký cholesterol

Ide bača od lekára na salaš s nohami naširoko od seba. Honelníci sa na neho pozerajú a pýtajú sa: - Ej, bača, a čože sa vám stalo, že tak naširoko chodíte? - Ale, lekár mi zistil vysoký cholesterol a povedal, že sa vajec nemám ani dotknúť.

prejsť na článok