Okrem svojich vzťahov upevnovali aj vzťahy v spoločenstve

The post Okrem svojich vzťahov upevnovali aj vzťahy v spoločenstve appeared first on Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica.

prejsť na článok

KURZ Poradenstvo v oblasti sociálnych vzťahov a rozvoja osobnosti

Kurz ponúka možnosť osvojiť si zručnosti a techniky vhodné pre poradenskú, konzultačnú, či terapeutickú prax. Zameraný je na oblasť vzťahov a osobný rast (rozvoj osobnosti). Viac info tu

prejsť na článok

Od čoho závisí kvalita vzťahov – rozhovor s Tomášom Ďurčekom v Rádiu AKTUAL

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2018/02/Od-čoho-závisí-kvalita-vzťahov.mp3 Príspevok Od čoho závisí kvalita vzťahov – rozhovor s Tomášom Ďurčekom v Rádiu AKTUAL zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

KDE HĽADAŤ SEX?

Ak si chcete dopriať sex podľa svojich predstáv a nemáte v úmysle nadväzovať vzťahy, existuje niekoľko spôsobov, ako si spríjemniť večer alebo voľný čas.

prejsť na článok

Ako vytvárať naplnené vzťahy rozhovor s Tomášom Ďurčekom v Rádiu AKTUAL

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2018/02/Ako-vytvárať-naplnené-vzťahy.mp3 Príspevok Ako vytvárať naplnené vzťahy rozhovor s Tomášom Ďurčekom v Rádiu AKTUAL zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Viete, čo najlepšie môžete pre svoje vzťahy urobiť?

Vnášajte do vzťahov, akýchkoľvek,  pozitívne predstavy. Keď žijete v predstave, že ľudia sú vo svojej podstate dobrí a zaujímaví, v každom človeku, ktorého stretnete, nájdete dobré a zaujímavé stránky. Môže to vyzerať ako zatváranie očí pred realitou, má

prejsť na článok