Obľúbená slovenská herečka sa zasnúbila: Pozri, aký dostala obrovský prsteň

al ia ob ben slovensk hereka sa zasn bila. Ako sama uviedla pod videom na Instagrame, neakala, e dostane prste, ke bude najtunej ia a naj kared ia. No je si ist , e jej svadba bude vek m rom. N oubiznis sa v poslednom obdob dobr mi spr vami len tak hm ri. P r t dov po p rode dc rky sa Nat lia Puklu ov na Instagrame pochv lila al ou asnou novinkou. 40-ron zn ma slovensk hereka od partnera Michala Margu a dostala kr sny z snubn prste s obrovsk m kamienkom uprostred. So svadbou v ak chc e te nejak ten as poka. Nat lia toti t i po tom, aby na tento r kr ala aj jej dc rka. Zobrazi tento pr spevok na Instagrame Pr spevok, ktor zdiea Natalia Puklusova (@nataliapuklusova) Hereka Nat lia Puklu ov sa zasn bila Ob ben hereka pr ve pred p r hodinami na Instagram pridala zauj mav video. Nat lia v ak nesklamala a aj pri zdokumentovan takejto kr snej spr vy sr ala humorom. Stalo sa to! Narodila sa n m bubka a teraz m m u aj prste, eny! Na a svadba bude uuuuuur!!! Ale a ke bubinka bude chodi, aby i la s nami, te sa Nat lia v popise pod svoj m najnov m pr spevkom. Viete si predstavi, ak som astn , e m m v ivote moje dve l sky najv ie? Netu ila som, e tento prste dostanem v ase, kedy budem najtunej ia a naj kared ia. Milujem n s @michalmargus. Si m j skvel mu, najv ie zrkadlo, najlep otec, najlep kuch r a najv par k na ivotn p rty! akujem cel mu vesm ru za n s troch, dodala nad en hereka. Zobrazi tento pr spevok na Instagrame Pr spevok, ktor zdiea Natalia Puklusova (@nataliapuklusova) Pod t mto rozko n m a z rove vtipn m videom sa takmer ihne objavili koment re s blahoelaniami, ale aj so smej cimi sa smajl kmi. Z Nat lie a Michala sa te aj hereka Barbora vidraov a mnoho al ch zn mych tv r n ho oubiznisu i fan ikovia. Nat lii a Michalovi k z snub m blahoel me aj my! Zdroj: Instagram/nataliapuklusova The post Obľúbená slovenská herečka sa zasnúbila: Pozri, aký dostala obrovský prsteň appeared first on OdZadu.

prejsť na článok

Herečka z Hollywoodu

Herečka z Hollywoodu odchádza do zahraničia. - Ste vydatá? , pýta sa jej colník. - Občas.

prejsť na článok

Prsteň namiesto auta

Viete, prečo kúpil Škót manželke briliantový prsteň, hoci ona chcela auto? Lebo falošné autá sa nevyrábajú.

prejsť na článok

Prsteň pre svokru

Zákazník v predajni: - Dobrý deň. Nemáte náhodou tesnenie na vodovod? - Nie, nemáme. - A nejaký iný kvalitný prsteň pre svokru nemáte?

prejsť na článok

Pozri

Pozri. Svetlo stíchlo a prestali opadávať listy. Dlho sa budeme mať radi, to som si istý.

prejsť na článok

Herečka - Flakón číslo 66 - Aura - soma

Keď si na prednáškach a workshopoch niekto vybral tento flakón, po zaznení jeho mena vždy následoval výbuch smiechu. Flakón sa volá HEREČKA. Na prvý pohľad je to nevinné a vtipné pomenovanie. Veď všetci hráme v živote nejaké herecké role. Niektoré sú cel

prejsť na článok