Nový bicykel

Jožko dostal nový bicykel. Predvádza sa na ňom otcovi, ktorý sa naňho pozerá z okna. Jožko kričí: - Aha ocko, bez rúk! Po chvíli: - Aha ocko, bez nôh! A potom: - Aha ocko, bež žubov!

prejsť na článok

Obrovská hlava

- Mamička, deti sa mi smejú, že mám obrovskú hlavu! - Nemáš synček, ale prečo si ten bicykel postavil do izbičky? - To nie je bicykel, to sú moje okuliare.

prejsť na článok

Retro bicykel Poštár

Tento retro bicykel má zaujímavý príbeh, nakoľko renovácia trvala neuveriteľné dva roky. Nie žeby nám práce na bicykli dali tak zabrať, ale bolo to spôsobené tým, že som po prevzatí bicykla musel nečakane opustiť na určitý čas Slovensko. Mimo nášho štátu

prejsť na článok

„Kontroverzný“ retro bicykel SOBI 20

Od nášho fanúšika prišla požiadavka na prerábku jeho starého bicykla SOBI 20. V prvom rade mal záujem o zaujímavú farebnú kombináciu sivej a oranžovej farby. Tieto farby mal v logu svojej spoločnosti a tak ich chcel preniesť aj na svoj retro bicykel. Ten

prejsť na článok

Ukradli jej bicykel

Babke ukradli bicykel. Okoloidúci sa jej pýta: Babka a volali ste políciu? Volala , odpovedá babka. A čo vám povedali? Že oni to neboli.

prejsť na článok

Chytanie pŕs

Matka si v kúpeľni krúži s prsiami a hovorí: - Chcem chlapa, chcem chlapa! Cez kľúčovú dierku ju sleduje jej syn. Ten na druhý deň príde do kúpeľne, chytí si prsia a hovorí: - Chcem bicykel, chcem bicykel!

prejsť na článok