Nové fitness tréningy v Trias Performance!

Pozývame vás na individuálne a skupinové FITNESS TRÉNINGY do Trias Performance (Jadrová 4, Ružinov) s Lenkou. S pohybom je život lepší a priamo zvyšuje jeho kvalitu. Tak si príď poriadne zamakať! V Triase nájdeš komornú a priateľskú atmosféru, kvalitné vybavenie, rovnako naladených a príjemných ľudí. The post Nové fitness tréningy v Trias Performance! appeared first on ActiWOOWo.sk.

prejsť na článok

Tréningy počas 8. mája - sviatku dňa víťazstva nad fašizmom

Tréningy kategórií Kadetov (od 15,30) a Prípravky 2 (od 16,35) sú zrušené. Tréning kategórií Juniori/seniori a Fitness TKD bude normálne od 17,30 a tréning s Mr. Oh taktiež normálne od 18,30.

prejsť na článok

Fitness v hoteli Devín

Fitness v hoteli Devín Príjemné hotelové fitness, ktoré je súčasťou štvorhviezdičkového hotela Devín nachádzajúcom sa v historickom centre Bratislavy prešlo kompletnou renováciou. Fitness o rozlohe XY m2 sme vybavili najkvalitnejšími kardio zariadeniami o

prejsť na článok

Mesačné a trojmesačné permanentky v ponuke

Vážení návštevníci, ponuku vstupného sme rozšírili o nové typy permanentiek: Mesačná permanentka (za 45,00 €) Trojmesačná permanentka (za 120,00 €) Tešíme sa na Vás! The post Mesačné a trojmesačné permanentky v ponuke appeared first on Fitness Club Loch

prejsť na článok

Zrušené tréningy v piatok 2. júna 2023

Ospravedlňujeme sa, ale v piatok 2. júna musíme zrušiť tréningy Kadetov aj Žiakov. Tréneri cestujú na turnaj do Bratislavy a nevieme ich nahradiť.

prejsť na článok