NOVÁ kolekcia JOURNEY

JOURNEY ako cesta. Cesta za krásou, zážitkami, novým životom... Kolekcia týchto šperkov je určená predovšetkým na krásne letné dni, kedy budete môcť spoznávať nové miesta, ľudí ale aj samé seba. Šperky sú doplnené minerálmi a krásne vyniknú na opálenej pokožke alebo pri jednoduchom outfite. 

prejsť na článok

Kolekcia šperkov JOURNEY

O čom je kolekcia týchto krásnych šperkov z minerálov? Názov kolekcie hovorí, že je to cesta. Dobrodružstvo... tak poďte s nami odhaliť jej tajomstvo.

prejsť na článok

Nová kolekcia LOVE

Pre Váš výnimočný deň, pre deň, keď si poviete svoje áno, prichádzame s romantickou kolekciou LOVE. Keďže našou hlavnou prioritou The post Nová kolekcia LOVE appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

SÚŤAŽ O JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar k nám už zavítala a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÚ JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar klope na dvere a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

Kolekcia šperkov Malý princ

Kolekcia šperkov s tematikou Malého princa je náš splnený sen. Predstavte si, že o niečom snívate dlhé mesiace a zrazu sa to deje, vydarí sa to a vy držíte v rukách zhmotnené želanie.  Jedinečné dielo bolo zachytené už v mnohých podobách. My sme sa rozhod

prejsť na článok