(ne)konferencia Gastrolove: Top šéfkuchári, káva, jedlo aj silné témy

Všetci milovníci gastronómie sa stretnú aj túto jeseň v Piešťanoch. Kde? Na (ne)konferencii Gastrolove, ktorú už niekoľko rokov organizuje portál Kavickari.sk.Tento rok sa bude konať 28-29. septembra a prýkrát bude dvojdňová. Miestom konania budú podobne ako minulý rok eventové priestory Elektrárne Piešťany. Podujetie chce priniesť nové podnety, vyslať impulzy a priviať nový vietor do plachiet všetkým gastronadšencom. „Aktívna podpora slovenského gastro, i toho budúceho, je nesmierne dôležitá. Preto sa snažíme o jej krajšiu a pozítívnejšiu budúcnosť tak, ako je v našich silách,” približuje pozadie (ne)konferencie Gastrolove Simona Budinská, organizátorka podujatia, zakladateľka gastronomického portálu Kávičkári.sk a autorka kníh podporujúcich gastronómiu na Slovensku. Hlavným partnerom konferencie je opäť Trnavský kraj zážitkov: „Rozvíjanie kvality gastronomických služieb je pre cestovný ruch nesmierne dôležité, pretože môže vytvárať pozitívny aj negatívny imidž pre destináciu. A to má vplyv na celkovú reputáciu krajiny ako takej. Aj preto je Trnavský kraj zážitkov hlavným partnerom (ne)konferencie Gastrolove, ktorej cieľom je inšpirovať profesionálov, ale aj vzdelávať a motivovať nastupujúcu generáciu ľudí pracujúcich v tejto oblasti, aby mali záujem ostať pracovať v tomto segmente“, vyjadrila sa Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavského kraja. Prvý deň bude venovaný predovšetkým skvalitneniu budúcnosti našej gastronómie. Nosným pilierom tohto dňa budú preto práve študenti. To, ako pracovať so študentmi, prezradí prostredníctvom svojich skúseností riaditeľ Šimák Zámok Pezinok Lukáš Špilák a Michaela Budáčová, majiteľka Collette, ktorá tento rok pre študentov vytvorila jedinečný projekt Next Chef. Pridá sa k nim skúsený Ladislav Blaškovič, riaditeľ piešťanskej hotelovej akadémie. Študienti však nebudú jedinou témou prvého dňa, reč bude napríklad aj o zero waste koncepte aj o enogastronómii. Druhý deň odštartuje sériu prednášok odštartuje silné trio top šéfkuchárov slovenského gastra Martin Novák bývalý šéfkuchár z oceňovanej Pálffy Restaurant, šéfkuchár roka Lukáš Hesko z reštaurácie IRIN a šéfkuchár Daniel Tilinger (na obrátku hore) z najlepšej slovenskej reštaurácie ECK. Prezradia, aká bola ich cesta za úspechom, s čím sa museli potýkať a čo všetko v slovenskej gastronómii zažili. Okrem toho bude v programe množstvo praktických prednášok, prezentácií, degustácií a workshopov. Asi ako jediné eventové podujatie na Slovensku je na konferencii vytvorený aj priestor je účasť mám, či rodín s deťmi bude tu zariadený tichý detský kútik vybavený hračkami a plne vybaveným prebaľovacím pultom. Miestnosť na dojčenie bude tiež k dispozícii. Rovnako nebude chýbať ani obľúbená tombola plná skvelých cien. Významným aspektom bude aj zero waste vlna. Organizátori preto pripravujú všetko tak, aby bola čo najviac vyzdvihnutá myšlienka bezodpadovosti. Okrem ekologického rozmeru má podujatie aj charitatívny rozmer. 50 % z ceny vstupného bude venovaných OZ O Nás a poputuje Adamkovi. Adamko Mončekovi, chlapčekovi s achondropláziou.The post (ne)konferencia Gastrolove: Top šéfkuchári, káva, jedlo aj silné témy first appeared on GURMÁN na Slovensku.

prejsť na článok

KONFERENCIA, HVIEZDY A SNY

Iste si to pamätáte aj vy. Všetci sme boli mladí amali tie krásne žiarivé iskričky vočiach atúžbu niečo dokázať. Stať sa televíznou hviezdou, alebo aspoň [...] Viac ... The post KONFERENCIA, HVIEZDY A SNY appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Konferencia EnergyCamp 2015

V dňoch 23. – 24. apríla 2015 Ing. Ján Piteľ, PhD. prezentoval produkty našej firmy na konferencii EnergyCamp 2015 v tematickom okruhu MaR a IT technológie. Názov príspevku je MaR a systém riadenia zdroja. Viac na www. energycamp.sk Príspevok Konfe

prejsť na článok

90-Dňový Akčný Plán, konferencia

Celý víkend v Demänovskej doline v Jasnej patril priamemu prenosu z konferencie 90-Dňový akčný Plán. Podujatie sa konalo uprostred krásnej prírody, v Ski & Wellness Residence Družba The post 90-Dňový Akčný Plán, konferencia appeared first on LiveP

prejsť na článok

Chránené heslom: Konferencia CGIT 2019

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Konferencia CGIT 2019 first appeared on Funfoto.The post Chránené heslom: Konferencia CGIT 2019 appeared first on Funfoto.

prejsť na článok

Konferencia SYMA

Naši lektori Roman Brziak a Michal Jančok sa zúčastnia Konferencie pre systémy manažmentu SYMA – 30.-31.03.2023 Praha Michal Jančok bude zároveň jeden z diskutujúcich v rámci okrúhleho stolu na tému: Základné nástroje kvality v automobilovom priemysle v 

prejsť na článok