Naša prvá virtuálna výstava!

Podarilo sa! Dokončili sme našu prvú virtuálnu výstavu Absynt vo výklenku. Prečo virtuálnu? Pôvodne sme chceli spraviť skutočnú výstavu grafík. Tou sme mali uviesť predaj originálnych linorytových grafík od Tomáša Klepocha do nášho shopu. Malo sa tak stať počas podujatia Jarný Cverna Market. Bohužiaľ, opatrenia proti šíreniu koronavírusu nám zmenili plány. Nechceli sme sa však vzdať nápadu na výstavu tak jednoducho a preto sme ju preniesli do virtuálnej reality! Ďakujeme všetkým zúčastneným, ktorý nám s výstavou pomohli. Tú sme si postavili sami bez finančnej podpory grantov alebo externých partnerov svojpomocne. Preto naozaj oceníme, keď si kúpite grafiku, knihu, rúško alebo hocijakú drobnosť z nášho online shopu. Podporíte tým nás aj mladých slovenských umelcov, zároveň tiež aj umenie na Slovensku v týchto neľahkých časoch. Viac zo zákulisia prípravy výstavy sa dozviete v podujatí na Facebooku, kde sme počas piatka 1.5. 2020 uviedli výstavu a v priebehu dňa publikovali zaujímavosti a infošky o výstave. Výstava bola tiež súčasťou podujatia 1.Máj Deň zatvorených ateliérov. V rámci celodenného online streamu bolo možné vidieť aj krátky dokument o Artattack Shope! Pozrieť virtuálnu výstavu >>> kliknite na obrázok The post Naša prvá virtuálna výstava! appeared first on ArtAttack.sk.

prejsť na článok

Výstava prác

Výstava prác zobraz viac jQuery(document).ready(function($) { if(typeof(gg_temp_data) == "undefined") { gg_temp_data = {}; }gg_temp_data["648e98b5a8648"] = "eNqt2E1uwjAQxfG75AQz4yR2zGEQpahE5aNqwgp

prejsť na článok

Výstava k 78. výročiu ukončenia II. svetovej vojny

Centrum kultúry košického kraja vspolupráci sVýchodoslovenským múzeom vKošiciach pripravujú mimoriadnu krátkodobú expozíciu vSieni bojovej slávy pri Pamätníku víťazstva vDargovskom priesmyku. Výstava sa otvorí 8. mája pri príležitosti 78. výročia ukončeni

prejsť na článok

Výstava AQUA 14.-15.6.2022 EXPO CENTER TRENČÍN

ENVItech s.r.o. sa zúčastní 23. medzinárodnej špecializovanej výstavy vodného hospodárstva, hydroenergetiky, ochrany životného prostredia, odpadového hospodárstva a rozvoja miest a obcí – AQUA, ktorá sa uskutoční 14. – 15.6.2022 v EXPO CENTER TRENČÍN.

prejsť na článok

Prvá hádka

Rozprávajú sa dvaja kamaráti: - Moja prvá hádka s manželkou bola obzvlášť sladká. - Prečo? - Hodila po mne svadobnú tortu.

prejsť na článok