Najdôležitejšie živiny, ktoré počas zimy nesmú chýbať

Počas zimy naše telo potrebuje extra starostlivosť, aby sme si všetky zimné aktivity mohli užiť naplno. Najlepšou cestou ako docieliť zdravé telo odolné všetkým chorobám je cez správnu stravu. Niektoré vitamíny a živiny majú v zime oveľa väčší zmysel a je dôležité vedieť, ktoré to sú. Siahnuť potom môžeš po doplnkoch výživy, ktoré ti ľahko doplnia ich potrebné množstvo alebo tieto najdôležitejšie živiny hľadať v rôznych potravinách.

prejsť na článok

5 tipov na lepšiu imunitu počas zimy

Okrem prejedania sa pod Vianočným stromčekom na teba v zime číhajú ešte ďalšie problémy, ktoré môžu tvoj progres v gyme spomaliť. Určite to poznáš, keď sa vonku ochladí a ty začneš pociťovať boľavé hrdlo a telo. Niekedy trvá aj niekoľko týždňov, kým sa z

prejsť na článok

Karfiol a brokolica v zdravej strave nesmú chýbať

Exotické liečivé rastliny sú stále populárnejšie. Nezabudli ste popri nich na zdravú klasiku – karfiol a brokolicu, ktoré takisto dokážu spraviť pre naše zdravie hotové zázraky?

prejsť na článok

BIO zeleninové priesady priamo u nás!

Zeleninové priesady, známe aj ako PLANTA, nesmú chýbať v žiadnej domácej záhradke. Široký sortiment prvotriednej zeleniny a byliniek od spoľahlivých regionálnych pestovateľov nájdete priamo v našom záhradnom centre.

prejsť na článok

Starostlivosť o Vaše rastliny počas zimného obdobia

Zimné obdobie nie je často náročné len pre ľudí, ale aj pre rastlinky. Menej slniečka a svetla celkovo, chladné dni a časté kúrenie v izbách a s ním spojené problémy sú každodennou realitou. To všetko sú faktory, ktoré ovplyvňujú ako sa rastlinky v našich

prejsť na článok

10 potravín, ktoré by nemali chýbať vo vašej kuchyni

Dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu a stravovania je udržiavať v kuchyni (alebo v špajzi) vždy dostatok zdravých potravín. Čo by tam nemalo chýbať?

prejsť na článok