Nájdené doklady.

Dnes sa našli doklady na iniciály A.R.J. Majiteľ nás môže kontaktovať emailom na [email protected]. The post Nájdené doklady. appeared first on Lyžiarske stredisko - Pezinská Baba.

prejsť na článok

Nájdené tričko

Tramp Sokolie oko vraví kamarátovi: - Tak si predstav, že som včera našiel to moje tričko, čo som pred mesiacom stratil. - A kde si ho našiel? - Pod košeľou...

prejsť na článok

Novinka - Schneider popisovač na sklo Maxx 245

Predstavujeme Vám nový úžasný Schneider popisovač na sklenené tabule, okná a ďalšie sklenené predmety - MAXX 245 Bližšie informácie sú uvedené na: popisovač Maxx 245 (https://www.peraprevas.sk/najdene-produkty/maxx%2520245/)

prejsť na článok

Letel nízko

Zastaví policajt vodiča na BMW. Vypýta si doklady a vodič sa ho pýta: - Išiel som príliš rýchlo? - Nie, leteli ste príliš nízko!

prejsť na článok

SPRÁVNE ZVOLENÉ NOHAVICE DODAJÚ ORIGINÁLNY CHARAKTER KAŽDÉMU OUTFITU!

Nohavice sú základným kúskom vášho šatníka, ktorý môže výrazne formovať celý výsledný outfit a dať mu originálny ráz. Najstaršie známe nohavice boli nájdené na cintoríne v Yanghai v Turpane, Sin-ťiangu, v západnej Číne a datované boli do obdobia medzi 10.

prejsť na článok

Ako robí sviňa

- Deti, ako robí ovečka? - Bééé! - Dobre. A ako robí kohút? - Kikirikí! - Dobre. A ako robí sviňa? - Dobrý deň, cestná kontrola, vaše doklady prosím!

prejsť na článok