Na Ukrajinu posielame 4 palety svetla

V mene Bratislavskej arcidiecéznej charity (BACH) ďakujeme všetkým darcom, ktorí v materiálnej zbierke Svetlo pre Ukrajinu darovali Ukrajincom sviečky, batérie, baterky. Zbierka dopadla úspešne, tešíme sa, že na Ukrajinu pošleme núdznym to, čo aktuálne potrebujú. Zbierku Svetlo pre Ukrajinu organizovali farské charity a farnosti z Bratislavskej arcidiecézy (28 zberných miest), za čo im patrí obrovská vďaka. Prvé sviečky a baterky sú od minulého týždňa na sklade vo Veľkokapacitnom asistenčnom centre na Bottovej v Bratislave, kde slúžia aj pracovníci BACH. V priebehu nasledujúce týždňa, od 27. 2. budeme všetky dary zo zberných miest zvážať do skladu. Vopred ďakujeme za pomoc a spoluprácu. O distribúcii materiálnej pomoci priamo na Ukrajinu vás budeme informovať. Aktualizácia 14. 3. 2023: Ďakujeme za 4 palety pomoci, aj finančnú podporu v hodnote 295 eur cez Farskú charitu Holice. Koordinátor farských charít financie použil na kúpu 11 bateriek a tužkových batérií. Celá materiálna pomoc poputuje priamo na Ukrajinu, doručí ju skúsený Anton Frič, pracovník zo Spišskej katolíckej charity, ktorý ľuďom na Ukrajine pomáha od začiatku vojny.   Ďakujeme za pomoc pri balení darov konkrétne členom Farskej charity Vajnory a Farskej charity Daliborko. The post Na Ukrajinu posielame 4 palety svetla appeared first on Bratislavská arcidiecézna charita.

prejsť na článok

Do Zbierky Svetlo pre Ukrajinu sa zapojilo 28 farských charít a farností Bratislavskej arcidiecézy. Pomoc už putuje na Ukrajinu.

Bratislavská arcidiecézna charita ukončila zbierku Svetlo pre Ukrajinu. BACH je záujmom o zbierku veľmi povzbudená.  Bratislavská arcidiecézna charita ďakuje za nesmiernu obetu, pomoc, organizáciu a dary dobrovoľníkom aj kňazom až z 28 farských charít a f

prejsť na článok

Macron oznámil cestu do Číny, s Pekingem chce jednat o ruské invazi na Ukrajinu

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes oznámil, že na začátku dubna navštíví Čínu, přesné datum ale neuvedl. Informovala o tom agentura AFP, podle které chce Macron vyzvat Peking, aby spojencům Ukrajiny pomohl „vyvinout tlak na Rusko, abyZobraziť celý

prejsť na článok

Prekrásny syn

Dnes do sveta posielame tieto šťastné slová: Prekrásneho syna máme, prišla radosť nová.

prejsť na článok

Zdravá dcérka

Dnes do sveta posielame tieto šťastné slová: Krásnu zdravú dcérku máme, prišla nám radosť nová.

prejsť na článok

Mamičke k sviatku

Mamička, ty naše usmiate slniečko, posielame ti z lásky božteky na líčko. Ľúbime ťa najviac, ako len vieme, zaželať k sviatku dnes ti chceme.

prejsť na článok