Mul-T-Lock kľúče na počkanie

Na našej prevádzke v TPD Petržalka Farského 26 vám vyrobíme na počkanie podľa karty originálne kľúče Mul-T-Lock. Nie kópiu z existujúceho kľúča, ale nový aký ste dostali k novej vložke. Na špeciálnom automatickom stroji na výrobu originálnych kľúčov Mul-T-Lock KC5 vám vyrobíme kľúče Classic, Junior, Interactive, Integrator, 77, MT5 ale aj nové profily MT600, MT800, Garrison a ďalšie. Mul-T-Lock Junior Mul-T-Lock MTL800 Mul-T-Lock MTL600 Mul-T-Lock MTL400 Mul-T-Lock MTL300 Mul-T-Lock MT5 Mul-T-Lock Interactive Mul-T-Lock Integrator Mul-T-Lock Garrison Mul-T-Lock Classic Pro Mul-T-Lock Classic Mul-T-Lock Classic The post Mul-T-Lock kľúče na počkanie first appeared on KLUCOVASLUZBA.sk.

prejsť na článok

Výroba kľúčov

Výroba kľúčov Zhotovujeme kľúče zúbkované, jamkové, hadíkove, bezpečnostné, kľúče podľa karty, schránkové, do visiacich zámkov a pod. Ponúkame aj farebné a obrázkové kľúče. Zároveň zhotovujeme aj prístupové čipy na brány. Kľúče Vám zhotovíme na počkanie,

prejsť na článok

Našli sa dva kľúče

V malej dedinke hlási miestny amplión: - Dobrý deň, tu starosta. Našli sa dva kľúče. Jeden FAB-kový a druhý takýto.

prejsť na článok

Mul-T-Lock akcia predĺžená

The post Mul-T-Lock – akcia predĺžená first appeared on KLUCOVASLUZBA.sk.

prejsť na článok

Vyfajčil kľúče

Opití susedia sa vracajú domov a keď jeden nemôže otvoriť byt, tak poprosí druhého, aby mu pomohol. - Čo si sa zbláznil, prečo si otváraš byt cigaretou? - Čože? Preboha, tak ja som potom omylom vyfajčil kľúče od bytu!

prejsť na článok

Zabudnuté kľúče od auta

Skúšky v autoškole: - Čo by ste urobili, keby ste po prejdení niekoľkých kilometrov svojim autom zrazu zbadali, že kľúče od neho ste si zabudli v garáži? , pýta sa učiteľ. - Prudko by som zabrzdil a vyšiel z auta, prezrieť si toho idiota, čo ma tlačí.

prejsť na článok