Mŕtvy černoch

Zomrie černoch a dostane sa k Svätému Petrovi. Ten sa ho pýta: - Ako sa voláš? Černoch v obave, že v nebi sú rasisti, odpovie: - Leonardo Di Caprio. Svätý Peter sa na neho pozrie, zamyslí sa a ešte raz sa ho spýta, ako sa volá. Černoch znova: - Leonardo Di Caprio. Svätý Peter vytiahne mobil a volá Ježišovi: - Počúvaj, kolega, ten Titanic sa potopil alebo zhorel?

prejsť na článok

Mŕtvy

Tak neviem, pán Konečný , hovorí lekár a odkladá fonetoskop. Buď slabo počujem, alebo ste mŕtvy!

prejsť na článok

Prezident v Amerike

- James, čo nového píšu v novinách? - Píšu, pane, že v Amerike sa stal prezidentom černoch... - Ach, James, tak to musí mať jeho pán naozaj veľkú radosť!

prejsť na článok

Žijeme na stromoch

Stojí Slovák v New Yorku na autobusovej zastávke. Tu sa mu prihovorí nejaký černoch: - A ty si odkiaľ? - Zo Slovenska , odpovedá našinec. - Zo Slovenska? Je to pravda, že vy tam ešte stále žijete na stromoch? - Svätá pravda! A na tom najvyššom strom

prejsť na článok

Blbý vtip

Do baru prídu Američan, Rus, Čech, Slovák, černoch, slepec, medveď, vlk, líška, zajac, agresívne prasiatko, žaba, víla, Kohn, rabín, farár, brunetka, ryšavá, blondínka, homosexuál, diabol, anjel, policajt a Móricko. Barman len hľadí a pre seba si hovorí:

prejsť na článok

Čierne medzi nohami

Je to čierne a medzi nohami. Čo je to? Černoch pod stolom.

prejsť na článok