Mojou hlavnou aktivitou je Moja rodina

S Deniskou sme sa zoznámili vďaka naším inak obdareným deťom. Navzájom sme si boli oporou v ťažkých situáciách. Už dlhší čas ju „sledujem“ na sociálnych sieťach a rozhodla som sa ju osloviť a porozprávať sa. Denisa je veľmi akčná žienka, ktorá nielen že sa stará o svoje 16 ročné dvojčatá, ale venuje sa aj rôznym tvorivým činnostiam. Ukazuje nám všetkým, Čítať viac Príspevok Mojou hlavnou aktivitou je Moja rodina je zobrazený ako prvý na Iveta Bartalová.

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 30.9.2023
prejsť na článok

Prečo je blázon

Jeden doktor na stáži navštívil miesto zvané honosne Mentálny inštitút a pýta sa jedného pacienta: - Ako ste sa sem dostali? Aká je povaha vašej choroby? - No, začalo to tým, že som sa oženil. To som nikdy nemal robiť. Vzal som si totiž jednu vdovu, čo ma

prejsť na článok

Závislosť

Si mojou inšpiráciou, si mojim snom. S Tebou sa chcem túlať nocou i dňom. Ráno si túžba, cez deň si cnosť, miláčik, si moja závislosť!

prejsť na článok

Si moja...

Si moja múza, si môj sen, si moja noc, si môj deň. Si moja radosť, si môj smiech, v zime slnko, v lete sneh.

prejsť na článok

Si mojou láskou

Si mojím sníčkom krásnym, si anjelom, pri ktorom rád zaspím. Lež a spinkaj v mojom objatí, si mojou láskou, pre ktorú žiť sa oplatí.

prejsť na článok

URBAN IKI - Spoločné chvíle na bicykli

Sme akčná rodina. Veľmi. Naozaj je pre nás dosť veľkým trestom sedieť doma na zadkoch. A preto sa takáto situácia u nás vyskytuje naozaj len málokedy. Riadime sa heslom: neexistuje zlé počasie, len zle oblečený človek. To znamená, že sme vonku 90% možného

prejsť na článok