Módna návrhárka Jana Ješková alias JENNY JESHKO

Jana Ješková / JennyJeshko24.9.2018 Ako vznikli Tvoje prvé modely? Prvé modely vznikli keď som mala 16 rokov, nemala som čo na seba, chcela som vyzerať skvele a mat niečo originálne. Všetko som si sama pošila, extra kvalita to vtedy nebola ale úspech bol obrovský. V čom spočíva originalita zn. JennyJeshko? Ťažko povedať. Myslím si, že v móde už bolo všetko vymyslené a jednotlivé modely sú o interpretácii, kombinácii a zladení materiálov, štýlov, spracovania a ozdobných prvkov. Ja mám rada veci, ktoré sú domyslené a dotiahnuté  v dizajne aj v spracovaní. Mám veľmi rada výšivku a šperky, čo je v mojej tvorbe aj dosť vidieť. Odkiaľ berieš inšpiráciu a energiu? Inšpiruje ma všetko naokolo. Farby v prírode, pekne ohodené slečny a dámy, architektúra, bytový dizajn, umenie Neviem odkiaľ beriem energiu, asi z posadnutosti tvorbou. Čo považuješ za svoj najväčší úspech?Keď kočky bez rozdielu veku nosia moje veci a sú z nich nadšené. The post Módna návrhárka Jana Ješková alias JENNY JESHKO appeared first on Fotomodelka Európy.

prejsť na článok

Módna prehliadka na záver výstavy STRATENÝ NOVOHRAD 28.7.2022

Ďakujem všetkým z NMG v Lučenci a teším sa, že sme sa opäť stretli pri príležitosti ukončenia výstavy STRATENÝ NOVOHRAD 28.7.2022 foto: Milan Alberti The post Módna prehliadka na záver výstavy STRATENÝ NOVOHRAD 28.7.2022 appeared first on

prejsť na článok

Gregorovce 6 rokov po — koncert pre Jána a Martinku

Krátka reportáž o tom, prečo si treba pripomínať Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú. Na koncert prišli ľudia z celého okolia. Read More  The post Gregorovce 6 rokov po — koncert pre Jána a Martinku appeared first on Slovenské referendum.

prejsť na článok

Zase stojí

Jana vyskočí z postele a kričí na manžela: - Miško, zaspali sme! Mišo sa pozrie na budík a vraví: - Sakra, zase stojí! - Konečne , poteší sa Jana, mám si ešte ľahnúť?

prejsť na článok

Tajomstvá svadobného menu podľa šéfkuchára Jána Adámika

http://nevesta.sk/tajomstva-svadobneho-menu-podla-sefkuchara-jana-adamika-article-40344-1923.aspx The post Tajomstvá svadobného menu podľa šéfkuchára Jána Adámika appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Ján Brokoff, fantastický život barokového sochára

Podľa názorov českých historikov by bol život významného sochára Jána Brokoffa, rodáka zo Spišskej Soboty dnes Hollywoodskym trhákom. V 17. storočí pôsobil v Prahe, kde založil pražskú sochársku školu a bol prijatý do Zväzku občanov mesta pražského. Jeho

prejsť na článok