MODIFIKÁCIA MIDLF S CIEĽOM MAXIMÁLNEJ REDUKCIE INVAZIVITY PRÍSTUPU: OPERAČNÁ TECHNIKA, SKÚSENOSTI, TIPY A TRIKY

Trnovec B., Hudák P., Šipoš J., Varga K., Kissová V., Chrenko R., Trnovec S., Liška M., Koleják K. MODIFIKÁCIA MIDLF S CIEĽOM MAXIMÁLNEJ REDUKCIE INVAZIVITY PRÍSTUPU: OPERAČNÁ TECHNIKA, SKÚSENOSTI, TIPY A TRIKY. Výročný kongres Slovenskej spondylochirurgickej spoločnosti SLOVAK SPINE 2022. 11. 13. 5. 2022, Grandhotel Bellevue, Horný Smokovec, Vysoké Tatry The post MODIFIKÁCIA MIDLF S CIEĽOM MAXIMÁLNEJ REDUKCIE INVAZIVITY PRÍSTUPU: OPERAČNÁ TECHNIKA, SKÚSENOSTI, TIPY A TRIKY appeared first on Detská neurochirurgia - NÚDCH, Neurocentrum.

prejsť na článok

WORKSHOP Tipy a triky pre záhradkára 25.3.2023

Príspevok WORKSHOP Tipy a triky pre záhradkára 25.3.2023 je zobrazený ako prvý na Hadzima Plant.

prejsť na článok

Tipy a triky ako úspešne zvládnuť pizzu, pizzové chleby a pochúťky

Prečítajte si tipy a triky ako úspešne zvládnuť pizzu, pizzové chleby a pochúťky z pizzového cesta.

prejsť na článok

Tipy, triky a odporúčania 2: Bratislavské UFO

Vitajte pri ďalšej časti našej série Tipy, triky a odporúčania, ktorá vychádza pravidelne v piatok poobede a dozviete sa v nej o zaujímavých miestach, o tom ako ušetriť, alebo kde sa dobre najesť, zabaviť. V dnešnej 2. časti si povieme ako ušetriť na vstu

prejsť na článok

Tipy a triky do domácnosti alebo potraviny inak

Viete, čo majú spoločné citrón, banán, cibuľa, soľ a čaj? Všetky vieme využiť aj inak, ako len na jedenie, či dochucovanie.

prejsť na článok

Tipy a triky (nielen) pre zber jahôd

Po roku je tu opäť čas zberu jahôd. Či už sa zberáte na samozber alebo budete jahody zberať len vo svojej záhrade, či v lese, prečítajte si, kedy a ako je najlepšie ich zbierať, ako sa o ne starať počas dozrievania a ako ich po zbere spracovať.

prejsť na článok