Minilexikón opaľovania sa v skratke

Krásne a zdravo opálená pokožka je v posledných rokoch trendy. Veď kto z nás by nechcel popíjať koktaily na vonkajších terasách mestských  barov alebo na letoviskách pri pláži  so žiarivými očami, so zvodne opálenou pokožkou?  To  má ale svoje pravidlá. Všetko len postupne. Slnenie sa je najlepším prírodným zdrojom získania vitamínu D, ale ak to preženieme, môže to mať nepriaznivé a aj neodvrátiteľné  následky na naše zdravie. Postupnosť krokov: Doobeda do 11 hod. síce sú prítomné UV a IF žiarenia, ale nám neublížia svojou intenzitou. Vtedy je pobyt na slnku bezpečný. Medzi 11 a 15 hod. je intenzita UV žiarenia najsilnejšia, preto v žiadnom prípade sa neodporúča opaľovať sa. Po 15 hodine až do západu slnka chytáme bronz  najbezpečnejšie a v neposlednom rade môžeme obdivovať aj krásnu scenériu západu slnka. Naša pokožka sa práve v tomto období chytí farbu najlepšie a najtrvácnejšie. Áno, vtedy dosiahneme nádherne opálenú pokožku.  Ďalším dôležitým krokom je výber opaľovacích prostriedkov. V obchodoch nájdeme širokú ponuku a je iba na nás, či si vyberieme opaľovacie mlieko,  olej, alebo postrek a či sa chceme natierať alebo sprej-ovať . Najpopulárnejšie sú opaľovacie krémy a mlieka. Ich používanie odporúčame hlavne na biele pokožky , pre rodiny s deťmi a pre tehotné ženy. Ich aplikácia je veľmi jednoduchá ale vyžaduje dôsledné roztieranie aby sme zabránili spáleniu pokožky na náhodou vynechaných miestach. Opaľovacie oleje sú najvhodnejším výberom pre tých, ktorí sa chcú rýchle  rovnomerne, pekne, a bezpečne  opáliť . Rodičia s malými deťmi to nemajú ľahké, veď detičky sú neposedné, netrpezlivé a behajú, lozia atď. To je dobré, máme z toho radosť, veď to znamená že sú zdravé, ale ako zabezpečiť ich ochranu pred slnkom keď sú neustále v pohybe? Je tu riešenie: opaľovací spray. Ochranný postrek  je pre tých, ktorí trávia iba chvíľu na slnku a ktorí nemajú radi mastný pocit na dlani a na pokožke.  Počas opaľovania odparuje naša pokožka veľa vody, preto je dôležité okrem pitného režimu aj hydratácia pokožky sprej-om. Po opaľovaní sa postarajme o našu pokožku. Doprajme si príjemnú sprchu a po nej sa dôkladne natrime krémom po opaľovaní. Slnkom drancovaná pokožka sa poďakuje za túto starostlivosť. Navyše tieto krémy sa postarajú aj o to, aby získaný bronz bol trvácny a naša pokožka ostala nádherne hebká a nevysušená.     The post Minilexikón opaľovania sa v skratke appeared first on Helan biokozmetika.

prejsť na článok

Issawiho zákon o skratke

Skratka je najdlhšia vzdialenosť medzi dvoma krčmami.

prejsť na článok

30 centimetrov

Chcel by som sa zoznámiť s peknou, inteligentnou blondínkou, s mierami 90-60-90, s modrými očami, bytom a autom. V skratke o sebe - 30 cm.

prejsť na článok

BioJet

Balenie:  250 ml €21,00 Účinky v skratke:  Protivráskový, protizápalový BioJet gel akceleruje biostimulačný, proti

prejsť na článok

Venujte koži počas leta väčšiu pozornosť

Sezóna opaľovania je v plnom prúde a práve kvôli uvoľnenej atmosfére a minimu oblečenia chceme vyzerať čo najlepšie. Iste, opálenie je sexy, ale nie v prípade, ak naša pokožka chytí červenú farbu ako za normálnych okolností vídame na semafore. Ako sa sprá

prejsť na článok

BioFluid

Balenie:  200 ml €21,00 Účinky v skratke:  kožné problémy BioFluid má hlavne ukľudňujúci účinok, hydratuje, regene

prejsť na článok