Mímiho studňa jeseň (2022)

Tradičná rubrika rekapitulujúca určité obdobie členov redakcie je späť a štyria z nich prezentujú, čo počúvali, čítali, pozerali, či hrali počas jesene 2022. The post Mímiho studňa jeseň (2022) appeared first on Bes Webzine.

prejsť na článok

Kurz Jeseň 2022

Kurz začína 12.9.2022 v Zrkadlovej sále, v budove bývalej knižnice. V priebehu októbra sa presunieme do nových krásnych priestorov Lalaland Záhorská Bystrica na Kunovskej 3. Kurz potrvá do 16.12.2022. V priebehu kurzu je možné využiť 5 náhradných hodín ak

prejsť na článok

Zhotovenie poklopu na studni

Výroba a montáž bezpečného a praktického poklopu studni Majiteľka domu nás požiadala o zhotovenie bezpečného uzáveru na studňu. Stará kopaná studňa je prehĺbená a je v nej nainštalované hlbinné čerpadlo. Kvôli občasnej revízii je treba do studne vstupovať

prejsť na článok

Čo na jeseň v záhrade nerobiť

Keďže sa na jeseň snažíme záhradu pred zimou čo najlepšie upratať, častokrát spravíme mnohé chyby, ktorými rastliny a záhradu viac poškodíme, ako jej pomôžeme. Akých chýb sa dopúšťame najčastejšie?

prejsť na článok

Úprava záhrady na jeseň

Jeseň farbiaca prírodu do svojich farieb sa už začala a tak netreba zabudnúť ani na jesenné práce v záhrade, ktoré sa s ňou spájajú. Nakoľko ich nie je málo, nemali by sme ich odkladať. Tak si vyhrňme rukávy a poďme na to! Na čo by sme nemali zabudnúť?

prejsť na článok

Predaj stromov - jeseň 2020

Počas prebiehajúceho zberu jabĺk vás pozývame do našej farmárskej predajne na tradičný predaj stromov a ovocných výpestkov jeseň 2020. Aktuálny katalóg si môžete tu:

prejsť na článok