Metodické kurzy skalného lezenia

Naučte sa základy metodiky skalného lezenia. Výcvik prebieha pod dohľadom našich kvalifikovaných inštruktorov, ktorí Vás prevedú všetkým čo potrebujete k tomu, aby ste mohli bezpečne samostatne vykonávať skalné lezenie. Výcvik prebieha v prostredí krásnych skalných oblastí na Liptove.

prejsť na článok

Metodické kurzy na lezeckej stene

Naučte sa základy metodiky lezenia na umelej stene. Výcvik prebieha pod dohľadom našich kvalifikovaných inštruktorov, ktorí Vás prevedú všetkým čo potrebujete k tomu, aby ste na umelej lezeckej stene vedeli liezť a istiť samostatne a bezpečne.

prejsť na článok

Metodické usmernenie RO pre IROP č. 17 pre žiadateľov k implementácii FAST CARE, V1.1

Na webstránke RO pre IROP bol zverejnený aktualizovaný dokument Metodické usmernenie RO pre IROP č. 17 pre žiadateľov k implementácii FAST CARE, verzia 1.1.

prejsť na článok

techniky lezenia - grivel.com

Manu l k lezeniu a pohybu v snehu a lade (adopted as the official text for the Italian Alpine Guide diploma course). Text v anglictine a nakresy.

prejsť na článok

Via Ferrata

Chceli by ste si vyskúšať lezenie na zaistených cestách via ferrata a neviete ako na to? Absolvujte kurz lezenia po via ferrata so skúseným lezeckým inštruktorom.

prejsť na článok

Nové kurzy BABY FOLK 2020

Januárové kurzy sú tu! Tešíme sa na vás aj v nových pridaných termínoch: Bližšie informácie vám poskytnem rada telefonicky alebo mailom: 0901 733 561 alebo [email protected] Od januára sa na vás tešíme v nových priestoroch, o ktorých si môžete pre

prejsť na článok