Medzinárodný deň detí s rakovinou

Každé dieťa, keď prechádza ťažkým obdobím – akým je aj liečba onkologického ochorenia, či proces transplantácie kostnej drene, sa chce a vie sa usmievať. Preto Vás chceme vyzvať, ak poznáte v okolí rodinu, ktorá sprevádza svoje dieťa takouto liečbou – nebojte sa povzbudiť, usmiať sa, kontaktovať sa – aby sa necítili, že sú na druhom brehu aj počas ťažkých chvíľ chcú byť súčaťou života. Povzbudzujte svoje deti, aby kontaktovali kamarátov v nemocnici a ak sa dá, nech sú s nimi aj vo fyzickom kontakte. Onkologicky chorým deťom sa úplne zmenil svet a majú čo robiť, aby sa vyrovnávali s novou a častokát aj bolestivou situáciou. Podporujte svoje zdravé deti, aby nezanevreli na svojich kamarátov. Energia života nech prúdi k chorým deťom, aby aj s Vašou pomocou sa dokázali vrátiť do radostného detstva. Učitelia v školách pomôžte integrovať onkolologicky liečené deti, deti po trasplantácii kostnej drene do triednych kolektívov. Pomáhajte chorým deťom a ich rodinám aspoň na chvíľu sa uvoľniť, usmiať, zabudnúť a nabiť sa životnou energiou . Pomáhajte spolu s nami s úsmevom. Zajtra je medzinárodný deň detskej rakoviny. Chceme Vás požiadať o šírenie tohto odkazu . Ak môžete zdieľajte tento náš odkaz, aby zasiahol, čo najviac ľudí, ľudí, ktorí sú pripravení pomáhať, len sa možno akosi prirodzene báli, ako na to. ĎAKUJEME Príspevok Medzinárodný deň detí s rakovinou zobrazený najskôr Pomáhame s úsmevom - lifesupport.sk.

prejsť na článok

100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU

100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU v Košiciach aj s našimi trénermi Gustom a Moťom. Blahoželáme a želáme veľa ďalších km Príspevok 100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU je zobrazený ako prvý na KK Iglow.

prejsť na článok

Impotencia

Mladík si kupuje cigarety v novinovom stánku. Predavačka mu podáva škatuľku, on si ju berie a vtom zbadá varovanie Ministerstva zdravotníctva Fajčenie spôsobuje impotenciu . Zamyslí sa a smutne podáva škatuľku späť so slovami: - Prosím vás, a tie s rakov

prejsť na článok

Všetko najlepšie k sviatku

Dnes je Medzinárodný deň krásnych, inteligentných a úspešných žien. Pokiaľ nejakú poznáš, pošli to ďalej. Späť nie, o sebe viem.

prejsť na článok

Kvôli leukémii sa znova učila chodiť

Lucka je už viac ako desať rokov po transplantácii krvotvorných buniek. Akútna leukémia jej priniesla do života veľa prekážok. The post Kvôli leukémii sa znova učila chodiť appeared first on Môj život s rakovinou.

prejsť na článok

Slovo leukémia bolo pre mňa nočná mora

Transplantácia krvotvorných buniek Alenke priniesla druhého brata. Najväčšou oporou pre ňu bola rodina. Ako sa začal jej boj s chorobou a prečo jej priniesol šťastie Deň colníkov? Prečítajte si jej príbeh. The post Slovo leukémia bolo pre mňa nočná mora a

prejsť na článok