Malá punčová

Pápež je na návšteve v nemenovanej krajine, preváža sa v papamobile medzi jasajúcim davom, keď tu sa týmto davom začne tlačiť dopredu blondínka. Zúfale sa tlačí dopredu, ľudia si hovoria, že to je tá správna veriaca a tak ju púšťajú. Konečne sa jej podarí prebojovať sa až k papamobilu, pápež sa k nej skloní a hovorí: - Čo si praješ, dievča? A blondínka zadychčane povie: - Jednu malú punčovú, prosím!

prejsť na článok

Prvý let

Narodí sa malá moľa. Matka ju pošle na prvý let a keď sa vráti domov, pýta sa jej: - No čo, ako bolo? Malá odpovedá: - Perfektne, všetci mi tlieskali.

prejsť na článok

Zbytočné veci

Dve ženy sa bavia o práve strávenej dovolenke: - Tak čo, ako si sa mala pri mori? - Ale, ani sa nepýtaj. Mala som so sebou úplne zbytočné veci. - A čo napríklad? - Manžela a deti!

prejsť na článok

Čítanie rozprávky

Matka sedí na posteli svojej 5-ročnej dcérky a číta jej rozprávku na dobrú noc. Zrazu sa malá ozve: - Mami, nemohla by si to čítať trochu tichšie? Mala som v škôlke dnes skutočne ťažký deň a chcela by som teraz konečne spať.

prejsť na článok

Korčokova strana by mala viac rizík, píše Tomáš Gális. Korčoka

Korčokova strana by mala viac rizík, píše Tomáš Gális. „Korčoka volilo približne jeden a štvrť milióna ľudí, teda asi toľko, koľko hlasov získali PS, SaS, OĽaNO, KDH a Demokrati v parlamentných voľbách. Pritiahla by nová strana ešte nejakých nových voličo

prejsť na článok

Ako zariadiť obývaciu izbu tak, aby ste sa v nej cítili útulne?

V obývacej izbe zvyčajne trávime svoj voľný čas. Mala by preto pôsobiť útulne, aby sme v nej vedeli dokonale zrelaxovať. A aj keď v obývačke toho veľa netreba, niekoľko rád k jej zariaďovaniu sa určite zíde aj vám. Sedacia súprava, ktorá poskytne pohodlie

prejsť na článok