Má smútok

Mišo, prečo cestuješ autobusom načierno? Lebo mám smútok!

prejsť na článok

Bolesť

Kde lásku pochovali, tam šťastia niet. Len smútok z očí hľadí, mráz spálil kvet. Tam z hlbín duše počuť boľavý ston. Bez lásky srdce plače, bolesť je v ňom.

prejsť na článok

Sviatok meninový

K Tvojim dnešným meninám, želám Ti, nech nie si sám, nech Ťa radosť v duši plní, nech sen sa Ti každý splní, nech Ťa smútok obchádza, nech Ťa život nezrádza.

prejsť na článok

Príbeh našej Brand Amabasádorky Zuzky časť 3.

V treťom príbehu Vás Zuzka prevedie nástrahami tehotenstva v druhom trimestri, ako sa vysporiadala s rýchlo rastúcim bruškom a začínajúcimi striami a aké činnosti jej pomáhajú prekonať smútok, alebo ťažšie dni. Vedeli ste, že Zuzka sa učí hre na gitaru? 

prejsť na článok

Prianie na 70

Len to najkrajšie, čo život môže dať, chceme Ti pri Tvojom 70-ročnom jubileu priať. Nech slza bolesti Ti tvár nikdy nezmáča, žiaľ a smútok nech sa ti chrbtom otáča, nech len zdravie, šťastie, láska a dobrota, sú náplňou ďalších rokov Tvojho života.

prejsť na článok

Prianie na 60

Len to najkrajšie, čo život môže dať, chceme Ti pri Tvojom 60-ročnom jubileu priať. Nech slza bolesti Ti tvár nikdy nezmáča, žiaľ a smútok nech sa ti chrbtom otáča, nech len zdravie, šťastie, láska a dobrota, sú náplňou ďalších rokov Tvojho života.

prejsť na článok