Lístky do divadla

Snúbenec hovorí snúbenici: - Dnes si spravíme pekný večer. Kúpil som tri lístky do divadla. - Prečo tri? - No predsa tvojmu otcovi, mame a bratovi.

prejsť na článok

Výmenné lístky

Výmenné lístky k špecialistom vydávame na základe predošlého dohovoru (emailom alebo telefonicky) a zvážení indikácie lekárom, počas ordinačných hodín. The post Výmenné lístky appeared first on Naša doktorka.

prejsť na článok

Romeo, Júlia a vírus (VYPREDANÉ)

RÓMEO, JÚLIA A VÍRUS (lístky VYPREDANÉ) Dní Hodín Minút Sekúnd VYPREDANÉ Ďakujeme za záujem,

prejsť na článok

Deti

Rodičia odídu do divadla a nechajú doma 3-ročného, 2-ročného a 1-ročného syna. Len čo zavrú za sebou dvere 3-ročný hovorí: - Zahrajme si mariáš. 2-ročný na to: - Kašlem ti na mariáš, poďme za ženami. 1-ročný: - Môžeme ísť do zadku, ja neviem chodiť!

prejsť na článok

Predstavenie Helenka pre klientov a zamestnancov

Spoločne sme sa stretli v utorok 6. decembra na folklórnom muzikáli Helenka v priestoroch Radošinského naivného divadla v Bratislave. The post Predstavenie Helenka pre klientov a zamestnancov appeared first on CDESK.

prejsť na článok

Nonsens noci svätojánskej

Nonsens noci svätojánskej Už čoskoro spustíme predaj lístkov na divadelné predstavenie Túlavého divadla Nonsens noci svätojánskej, ktoré sa uskutoční 9.8.2024 o 19:30 v Resla Residence Dní Hodín Minút

prejsť na článok